Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanikowanaaaaaaa

ciąża???????????? pomocy!! Jestem spanikowana!!

Polecane posty

Gość spanikowanaaaaaaa

Hej. Pewnie wiele z Was mnie zaraz wyśmieje z tego, co napiszę, ale jestem jeszcze nie doświadczona i nie wiem naprawde jakie są szanse na to bym była w ciąży. Mam 16 lat. Z moim chłopakiem spotykamy się już od ok. roku. Jakieś 2 tygodnie temu doszło między nami do poważniejszego zbliżenia i robiłam mu tzw. loda. Dodam, że przez przypadek połknęłam troche tego obrzydlistwa; spermy. Od tamtej pory pobolewa mnie podbrzusze i kręci mi się w głowie. Ciągle chce mi się spać i mam ogólny brak apetytu. Okres miałam mieć wczoraj, a tu cisza. Czy są jakieś szanse na to bym mogła być w ciązy? Jestem kompletnie załamana :( Pomocy!

Gość spanikowanaaaaaaa
podnoszę :( nikt mi nie doradzi...

Gość lita
To jakiś żart ? Czy kotlet mielony z obiadu po pewnym czasie wędruje do Twojej macicy ? :o Plemniki to nie kamikadze :o

Gość ghxgfhxfgxg
idiotka

Gość looooooooooooo
bosze, widzisz i nie grzmisz!!!!!! układ pokarmowy i rozrodczy idą do macicy.... więc ?

Gość jaki żal
od kiedy mozna zapłodnic kobiete przez gardło... gdyby to bylo mozliwe stawiam że co poniektore z nas jadłyby ja łyżkami..

Gość ja powiem tak.....
trudno mi uwierzyć że 16 letnia dziewczyna może być tak niedoinformowana w tych sprawach nie jesteś w ciąży na pewno !!! a okres może się spóźniać z powodu stresu

Gość Niemożliweeeeeeeeeeeeeeee
Tak jesteś w ciąży :) zacznij kupować pieluchy i wózek :) Inni kłamią :)

Dzieci, weźcie sobie atlas anatomiczny postudiujcie, bo chyba w gimnazjum nie uważaliście na lekcjach biologii. Dziewczyno, pomyśl trochę - w żołądku, dokąd te plemniki zawędrowały jest silnie kwaśne środowisko. Kwas solny - mówi Ci to coś ?? A okresu nie masz, bo może za duży stres w związku z tym lodem przeżyłaś ....

Gość Niemożliweeeeeeeeeeeeeeee
Dlaaczego wprowadzacie ją w błąd :D Zrób test ciążowy :D

Gość spanikowanaaaaaaa
Pisałam przecież, że jestem niedoświadczona w temacie. Nie wiedziaałam czy jest to możliwe. Apropo od jedzenia kotleta schabowego czy mielonego to akurat wiem,ze nie można być w ciązy bo tam nie ma plemnikow!! Niektórzy to są bardziej niewiedzący niz ja...prosiłam tlylko o rade a nie wyśmiewki.. naprawdę sporo tej spermy połknęłam :( dodam,ze po tym zdarzeniu wylatywał ze mnie jakiś przezroczysty ciągnący śluż.. myślalam,ze to własnie ona sie wydalila.. nie chce byc w ciazy, nie jestem na to gotowa:(

Gość głupkowata provokacja

teraz poplułam monitor DZIECKO! BIERZESZ SIĘ ZA SEKS a nie masz o nim pojęcia! To co z Ciebie leciało to śluz, bo się napaliłaś na kolesia hahahahahahhahahaha Ja rozumiem,ze 12 latek może mieć takie pytania, ale 16 lat?

Gość Atija
Zastanawiam się czy ludzie naprawdę mogą być aż tak głupi... nie mam pojęcia na jakim świecie żyje dzisiejsza młodzież, jak się czyta takie głupoty to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Gość jaki zal
nie ma sensu odpowiadac na tak debilne pytanie.. stawiam ze pisze to jakis niekoniecznie rozwiniety czlek plci meskiej lat 17, ktory ma tam ubaw po drugiej stronie ekranu..jaki żal

Gość r5rterthjtyj
za późno, jesteś w ciąży. skoro robiłaś loda - urodzisz lodówke czka cie cesarka bo przeciez ta lodowke musza jakos teraz z żołądka ci wyciagnac mowiłaś już o tym rodzicom? powinni wiedzieć że zostaną dziadkami uroczej wielofunkcyjnej lodóweczki!!! tylko nie myśl o aborcji, najwyżej urodzisz i oddasz ją jakiejś biednej parze.

Gość spanikowanaaaaaaa
Przykro mi z tego powodu co piszecie :( 16 lat skoncze dopiero w marcu 2010... Pochodzę ze wsi, nie mam zbyt duzego kontaktu z rówieśnikami, nie chodzę na dyskoteki, imprezy, nie szlajam sie... nie mialam pojęcia o takich sprawach, mama ze mną nigdy nie chciała na ten temat rozmawiać.. nie mam starszego rodzesńtwa wiec nie małam do kogo sie z tym zwrócic :( szukałam po necie i trafiłam na to forum wiec jestem i pytam, a tu tylko ponizenie :( widocznie jestem az tak glupia.. ale po prostu panicznie boje sie ciązy, rodzice jakby sie dowiedzieli nie byloby juz tu dla mnie miejsca :(

spermy mozesz jesc ile chcesz.... gorzej jak do pochwy sie dostanie to wtedy cosik mozna przypuszczac pozatym skoro 2 tygodnie temu to bylo a ty powinnas miec juz okres to byly to twoje dni nieplodne wiec .... ciazy brak :)

Gość Atija
A do szkoły nie chodzisz??? Już w podstawówce istnieje coś takiego jak "wychowanie do życia w rodzinie" albo biologia.

Gość jju56w45w45
Nic nie mogła znaleźć, żyję na odludziu a chłopaka i jego chuja od razu znalazła :D

Gość a ja powiem
a w szkole na biologii dziewczynko nie uważałaś? przerwa świąteczna, dzieci się nudzą, więc głupoty trzeba wymyślać. marne, marne

Gość spanikowanaaaaaaa
Chodze do szkoły, ale wychowania w rodzinie mieliśmy na tzw zapisy. Mnie rodzice nie posłali...

Gość spanikowanaaaaaaa
Dziękuje za rady osobom które wykazały choć troche powagi. Jestem spokojniejsza chociaż jesli do jutra nie dostane okresu zrobię ten tes jak ktos wyżej poradził..

Gość zrob tes iq lepiej

no to ładnie, dziewczyno jesteś w ciąży :-( jak mogłaś byc tak bezmyślna i robić loda ;-( no nic teraz bedziesz mama ;-)

Gość spanikowanaaaaaaa
Właśnie dzwoniłam do koleżanki i zaczęla się śmiac ze mnie a potem powiedziała: czemu jestem taka glupia i jeszcze testu nie zrobiłam? czyli jednak.. LECĘ PO TEST DO APTEKI

Gość spanikowana zawstydziła
maryje i zaszla w ciaze polykajac sperme :D

Gość spanikowanaaaaaaa
Może to głupie... ale czy jedząc z tego samego widelca co mój tatuś mogę z nim tez zajść w ciążę? Bo teraz naprawdę się boję.