Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gug56

TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Gość gug56

Okres rozpoczełam 13.12 i zakończyłam 18.12 w ten dzień kochałam się z mężem bez zabezpieczenia i zakończył on we mnie, dzień po tym również. Dziś mamy 28.12. Czy jeżeli wykonam test wyjdzie mi wynik chociaż w 85-90% prawdopodobny? Czy może jeszcze za wcześnie? Wiem , ze trzeba czekać do 1 dnia spodziewanej miesiączki. Niestety nie mogę tyle czekać.. Czy może są jakieś specjalne testy które wykryją coś 10 dni po stosunku?

test najwczesniej 14 dni po stosunku zeby byl a miare wiarygodny..ale najlepeiej faktycznie w dniu spodziewanego okresu

ja zrobilam test 10 dni po owulacji i wyszly 2 kreki z poprzednim dzieckiem i teraz tez :) ale mieszkam w uk wiec tych testwo w polsce nie ma

czekaj do dnia miesiączki jak przyjdzie no to wiesz że ciązy brak a jak nie to zrób test, poza tym jeśli kochalaś sie w dniu zakończenia miesiaczki i dzień po niej to są nikłe szanse na ciąże bo to są dni niepłodne

Gość gug56
Owulacja wg mojego kalendarzyka i kalkulatora na pewnej stronie przypadała na 26.12. A zaraz po okresie są dni prawdopodobnie niepłodne, a nie niepłodne :) Następnie wg mojego kalendarza 9 dni po 1 dniu krwawienia przychodzą dni płodne (przy 28 dniowym cyklu) Więc skoro u mnie owulacja nastąpiła 26.12 (tak przypuszczam) to nic nie jest w stanie mi wykryć w tej chwili ciązy? A pobieranie krwi na beta hcg po ilu dniach da mi 100% pewność? Jak to w ogóle z tym jest?

Jeżeli współżyłaś 18, a dni płodne miałaś 26 na 100% nie jesteś w ciąży