Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żleka

czy ladni maja lepiej?

Polecane posty

wieczne pytanie. przyklad : moja kumpela (bardzo mila,sympatyczna i sliczna dziewczyna) jedzie autobusem dostaje bilet za darmo, maja cakie same oceny co inna kolezanka( przecietna) nauczyciel przecietnej postawil 3 a jej podwyzszyl na 5 ..;/ tak samo na sprawdzianie, niby to przypadkiem dolicza jej jeden punkt tak aby zalapala sie na wyzsza ocene, w sklepie: liczyla pieniadze nagle podszedl wlasciciel sklepu wzial jej z reki grosze ktore przeliczala i powiedzial ze wiecej nie trzeba dal jej bluzke.. | ( nie zazdroszcze jej.. przyzwyczailam sie juz do tego :) ) jednak czy to nie jest troche niesprawiedliwe ..?

Gość no i wszystko jasne
tak

Gość from the halls of montezuma
udowodniono badaniami, że ludzie brzydcy zawsze mają pod górę i zawsze przegrywają z tymi ładnymi. niestety, życie jest brutalne 🖐️

ale jest jeszcze tak ze ci "przecietni" potem potrafia w zyciu rozwiazywac rozne problemy, sa przyzwyczajeni do porazek. a tak piekna to co ? byle co jej sie przydazy i sie zalamie..

Gość ghjk
nie zawsze czasami maja pod górke

Gość no i wszystko jasne
właśnie

Gość wwrrr
to już było 💤, pamietam ten absurdalny 'przyklad' z autobusem

ale jak jeszcze inaczej popatrzec.. | dobra cos jej sie przydazy.. (np wywala ja z pracy, straci dom) zaraz znajdzie sie taki co do pracy ja przyjmie, pomoze jej albo nawet sie ozeni..

Gość katarinkaaaaa23232424
chyba prawda ja ostatnio na egzaminie ustym za twarz dostalam 5..profesor nie zadal mi zadnego pytania zwiazanego z tematem.. ale mowie bylam i tak bardzo dobrze przygotowana ;)

wlasnie.| tez wzial ja do odpowiedzi nic nie zrobila... ale dostala 4 ;/ , albo dostala ze sprawdzianu 3 poszla "ladnie" poprosila.. i juz 4. Ladna , wyglada na sympatyczna... niech ma dziewczyna.. pewnie nie miala sie kiedy nauczyc..

nie.. nawet sie z tym pogodzilam :D jednak troche tego nie rozumiem bo to niesprawiedliwe..

Gość katarinkaaaaa23232424
żelka a ty masz z tym problem, zazdroscisz? nie wyrabiaj sobie zdania ze jak ładna to i głupia bo mozesz sie zawieść wielokrotnie. ja nigdy na urode nie liczylam.. tylko na siebie. ale jak uroda pomaga to dlaczego z tego nie korzystac?

zalezy gdzie...u płci przeciwnej tak, u swojej natomiast mają zazwyczaj przechlapane:classic_cool:

gowno prawda.ja jestem ladna i zawsze mam gorzej.zawsze! najwieksze paszczury i nieudacznicy maja lepiej niz ja.urodzilam sie 13, w piatek, pod pechowa gwiazda chyba....mam przesrane w zyciu. a uroda?kiedys minie, to bzdet.

napisalam "nie zazdroszcze" i napisalam tez ze ta moja kolezanka jest mila its ( nie pisalam ze glupia) ana akurat nie jest glupia.. jest madra mimo to i tak zmniejszaja oczekiwania wobec niej..

i co z tego ze urodzilas sie pod "pechowa gwiazda" .. ? prace napewno latwiej znajdziesz niz taki brzydszy.. | lady usmiech i od razu postrzegala cie za ta slodka i mila.. ( nie mowie ze glupia)

nie zawsze.. znajda sie takie co zazdroszcza.. ale zazwyczaj jest tak ze z tak "sympatyczna" kazdy sie przyjazni.. no bo jak ladna to i jest pewna siebie..