Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dridrdd

Uważacie że to dobry pomysł żeby teściowa pilnowała dziecko??

Polecane posty

Gość Dridrdd

Koncze maciezynski. Myslicie ze to dobry pomysl zeby tesciowa poprosic zeby przyjezdzala i pilnowala dziecka 9 godzin? Dodam, ze mamy stosunki w miare poprawne

Gość to zależy od woli teściowej
jeśli ona chce - to dobry pomysł.

Gość kdbjqd
Ja nie zgodziąłbym się.Tesciowa juz wychował swoje dziecko/ci,więc nie musi zajmowac się Twoim

A nie pomyslalas, ze ona może chce robić cos innego niz pilnowac dzien w dzien wnuka?

teściowa, też człowiek. zauważ ten fakt. jak jej to będzie pasowało i się cieszyć będzie to niech pilnuje. jak bedzie mieć wątpliwości, to może poszukaj kogoś, kto na tym zarobi.

Gość Polinkaaa
jesli tesciowa jest chetna to jasne, w koncu to babcia Twojego dziecka i napewno dobrze sie nim zaopiekuje

Gość gloria a
kutwa ma racje-jezeli tesciowa chce, sprawia jej to przyjemnosc, lubi dzieci-czemu nie. dobrze by bylo jakbyscie jej zaoferowali jakas zaplate za to np. 800 zl miesiecznie

Gość miła jak zawsze
Tak ale nie codziennie;/ niech np raz pilnuje ona,raz twoja mama a raz opiekunka

Gość ja powiem tak.....
a czemu nie ?...skoro masz poprawne stosunki z teściową i ona jest chętna moja np nigdy nie garnęła się do wychowywania wnuków ale nie mam jej tego za złe taka jest i tyle ...a my musieliśmy sobie sami radzić ....z tym że moja mama bardziej uczestniczyła w życiu moich dzieci i teraz widzę że bardziej są przywiązani do niej jak do teściowej co nie znaczy że jej nie szanują bardziej chodzi mi o więź