Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyry

mam problem z dziewczyną chyba mnie okłamuje albo nawet gorzej

Polecane posty

Gość zyry

Cześć ! mam problem o tuż mam przeczucie dziwne że moja dziewczyna coś ukrywa przede mną albo nawet gorzej. Sama mówi mi że nigdy by mnie nie zdradziła i nigdy tego nie zrobiła oraz nie ma zamiaru ale mimo to mam przeczucie że nie mówi mi prawdy ... chciałbym żeby było rzeczywiście tak jak mówi ale przeczytałem gdzieś że dziewczyna wtedy np mówi słowa typu wcześniej byłeś inny częściej mówi jakieś wady i że to oznaka zdrady jest. Nie podoba mi się czasem jak rozmawia z jakimś kolesiem jak się na niego patrzy i jak się zachowuje np siedzieliśmy z jej kolegą którego zna długo ale ten ją podrywa i to widać jak się przesunął siedząc przy stoliku to ona też się przesuneła tak żeby siedzieć na przeciwko niego ona mi tłumaczy że jak by chciała coś z kimś to by ze mną zerwała i jak by chciała zdradzić to też byśmy już ze sobą nie byli no ale wtedy mi się nasuwają do głowy przypadki kiedy kobieta zdradza faceta ale wcale z nim nie zrywa z tego powodu i mam wrażenie że się dziwnie zachowuje a kiedy jej zwrócę uwagę to się denerwuje.. nie wiem może jestem przewrażliwiony ale ostatnio się dużo zastanawiam czy mnie nie okłamuje bo niby rzeczywiście po co ? ale to mi nie daje spokoju i nie wiem co robić chcę z nią o tym porozmawiać na spokojnie i poważnie ale ona pewnie jak zwykle da odpowiedź szybką typu że nie i że by ze mną nie była jak by tak było chyba nie chce o tym rozmawiać ze mną o takich rzeczach i nie wiem jak z nią o tym porozmawiać bo możliwe że i tak by mi prawdy nie powiedziała a mi na niej bardzo zależy lecz ona dziwnie się zachowuje. :( :( i co mam zrobić ????

Gość zyry
no właśnie ja już za dużo myślę chyba o tym i chciałbym sobie wszystko wyjaśnić ale nie potrafię do tego dojść niby jej nie przyłapałem na niczym ale takie drobne szczegóły mnie irytują często fakt jestem zbyt zazdrosny czasem no ale po prostu mam przeczucie ale z jednej strony sądzę że coś kręci a z drugiej czasem się tak zachowuje że myślę że kompletnie się myliłem i mnie to męczy bo nie mam pewności co do tego jak jest na prawdę

Gość zyry
ktoś potrafi w jakikolwiek sposób mi doradzić czy pomóc ? ; (

Gość zyry
halo haloo ; D

Gość zyry
widzę że nikt nie pomoże ..

Gość sally czarodziejka
zajrzyj w jej telefon kiedy nie bedzie jej w poblizu

Gość zyry
hehe ; D dzięki ;d takiego czegoś mi było potrzeba ; ) bo nie wiem czemu miaaby to robić ale te moje przeczucia to masakra a tym bardziej że ona jest strasznie piękna i ją na każdym kroku jakiś pajac próbuje rwać a ja taki super to raczej nie ejstem nie wiem co ona we mnie widzi i może z tego bierze się ta zazdrość .. ;d

Wpadniesz w paranoje. Nie masz podstaw jej podejrzewac. jak Ty bys sie czul gdyby Twoja dziewczyna nagle wyskoczyla ze ja zdradzasz i juz... Zdradzasz ja!!!! A Ty nic nie robisz.Fajne uczucie, nie? Nie panikuj, bo mozesz zniszczyc wasz zwiazek.

Gość zyry
okej ;d zrobię jak mówisz może faktycznie przesadzam ; ) masz racje jak taki będę to mnie znienawidzi jeszcze a nawet jeśli coś by kombinowała to jak będę lepszy dla niej to by może przestała hehe ;d

Gość zyry
w sumie to czasem jest wredna ale ogólnie to jest kochana i nie wiem jak by mogła tak robić

Gość ParapetowkaAA
Moge cie spytac skad jestes? ten styl pisania kogos mi przypomina

Gość zyry
Zamość. :-)

Gość zyry
a kogo ci przypomina ? :-)

Gość ParapetowkaAA
kolege

Gość gość
Ogolnie uwazam ze to jest smieszne gdy dziewczyna zapewnia ze nie zdradza i ze niby nie zdradzi a robi i tak co innego . moja krecila z kolesiem kilka miesiecy ja domyslalem sie tego ale gdy cos pytalem to wielce obrazona nagle i naskakiwala na mnie ze wmawiam sobie itp. No ale ja dobrze domyslalem sie , gdy wiec juz pewnym sposobem przekonalem sie i pokazalem jej ze to prawda ze kreci z kims to i tak wypierala sie i to doslownie rozj***lo mnie . nic nie ufam jej juz ani troche . staralem sie jak moglem zeby miala dobrze ze mna wszystko poswiecilem jej a ona mi takie numery odwala .

Gość gość
Dziewczyna która spotyka się po kryjomu z innym, nie jest już twohą dziewczyną. lepiej odejść od takiej dziewczyny, niż później mieć wyrzuty sumienia.