Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilili2627

Chory układ

Polecane posty

Gość hehe ja mam identyczn ie
i poki co czekam bo i tak nie mam nic lepszego do roboty. jak znajde innego i sie zaurocze to skoncze to a poki co jest mi dobrze, jest sex jest bliskosc jest przyjazn jest wiernosc, tylko oficjalnie nie ma milosci

tylko, że faceci nie liczą na miłość, a kobiety tak. Jesteście naiwne trochę i może dlatego się na to godzicie w formie, a nóż kiedyś się zakocha. facet zakocha się w jędzy, która go skopie i sponiewiera, a nie w dobrej, matczynej dziewuszce.

Gość lilili2627
wiem,że macie rację i dlatego to wszystko tak mnie przeraża...

Gość lilili2627
bo są głupie... zakochałam sie w nim,zaczęliśmy sie spotykać i on wiedział,że ja chce z nim być i mi powiedział "mozemy sie spotykac,ale nie bedziemy razem,tylko sie nie zakochaj..." tylko ze wtedy było już za późno bo ja juz byłam zakochana... i zgodziłam sie na ten uklad,bo wiedzialam,ze mam do wyboru albo miec go raz na jakis czas i być w ukladzie "chorym ukladzie" albo nie miec go wcale... ciagle mialam nadzieje,ze on tez cos do mnie czuje... i chyba dalej ją mam...

i po iluś tam miesiącach jeszcze masz nadzieję? Tym się różnią kobiety od mężczyzn. facet się cieszy, bo ma babkę na każde zawoanie z bezpiecznym, ale my nie jesteśmy razem, a ty go masz na pół gwizdka.

bo gdyby ten gościu miał jaja i wiedział, że tak się to może skończyć, to powinien sam się odciąć od ciebie, jak wie, że nic z tego nie będzie. Dziewczyno daj mu w dupę, nie chroń go przed życiem.

Gość lilili2627
Dzięki za otwarcie oczu :)

bo mi się wydaje, że jesteś uczuciowa, aż za bardzo. on cię perfidnie wykorzystuje, wie, że ma przewagę i leczy Tobą swoje dziury w psychice. Nie pozwól. znajdziesz faceta odpowiedniego dla siebie.