Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia1907

w ile dni dochodzi paczka z firmy kurierskiej?

Polecane posty

zamowilam gitare na allegro i zostala wyslana firma kurierska pobraniowa 18.12 (piatek) wyslana byla z wroclawia do lublina ... i do tej pory jej nie ma... i mam takie pytanie czy moze byc takie opoznienie? i w ogole tak najczesciej w ile dni dochodzi paczka?

Gość samasamotnawsylwestra
z tego co wiem moze nawet w 1 dzien

Gość Motylek w klatce.
Ja mam gorzej. Zamówiłam 17 grudnia sukienkę i tego samego dnia ją opłaciłam. Potrzebuję jej na Sylwestra, a do tej pory jej nie dostałam! Tyle, że ja wybrałam priorytet. NApisałam babce maila, ale jeszcze nie odpisała!

Gość na drugi dzień dochodzi
w tamtym roku jak tak kupiłam na allegro coś i tak nie dochodziło to mi zamówiona rzecz zaginęła szczęściem, że sprzedający był uczciwy i zwrócił mi pieniądze i sam się z firmą pocztową męczył normalnie dochodzi do mnie na następny dzień po wysłaniu, max na 3 dzień

Gość Oiuytrea
To co, że okres świąteczny. Płaci 20zł firmie kurierskiej to ma prawo oczekiwać przesyłki na czas. Zapytaj sprzedawcy kiedy wysłał, jak opóźnienie nie jest z jego winy składaj reklamację w firmie i żądaj zwrotu części kosztów wysyłki.

Gość ijk
niech sprzedajacy przysle ci nr listu przewozowego to na stronie firmy kurierskiej sprawdzisz gdzie jest przesylka... powinna bez wzgledu na to czy jest okres swiateczny dojsc w ciagu jednego dnia gora 2 dni

To oczywiście zależy jaka firma, niektóre do tego stopnia przedłużają dostarczenie przesyłki, że może ona przyjść nawet w tydzień lub więcej po terminie wysłania. Ja korzystam z usług AIN Kurier i jestem z nich bardzo zadowolona. Zazwyczaj w ciągu 2 lub 3 dni paczka dochodzi. Warto z ich usług korzystać, naprawdę!

Gość do 2 dni .......

Agnieszkaj faktycznie w tyle dochodzi. Jak wysyłałam AINem to w ciągu 2 dni przesyłka była na miejscu. W sumie to nie myślałam, że to tak sprawnie pójdzie, ale byłam mile zaskoczona. Od razu widać, jakiej firmie zależy na klientach. każdym razie warto korzystać z takich firm jak AIN, bo maja naprawdę dobrą ofertę, a przy okazji można sporo zaoszczędzić.

Przecież po to się wysyła kurierem, żeby było szybciej. Ja też zwykle korzystam z AIN. Mają spoko ceny i szybko działają. Poza tym na ich stronie można sobie spokojnie przeliczyć ile będzie kosztować przesyłka, więc nie ma zaskoczenia.