Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanusiaaa

Uwieść chłopaka w jeden wieczór...

Polecane posty

Gość Nanusiaaa
myślicie ze jak raz mu dalam to juz nie mam szans?:( prosze o pomoc.co moge zrobic na imprezie? haha.dobrzy jestescie.co za debile sie podrywaja

Gość Nanusiaaa
PODSZYWAJA MIALO BYC

Gość Nanusiaaa
Bozeludzi,czy wy musicie sie tak bawic ludzkimi uczuciami?????!!?!? po co te glupie podszywy?!!?!?!??!?!? czy ktos mi pomoze?? co mam mu powiedziec? jak zwrocic jego uwage? bardzo mi na nim zalezy,czuje ze to TeN JEDYNY!!!

Gość Nanusiaaa
BAWICIE SIE JAK JAKIES DZIECI! A CO JESLI TO MILOSC MOJEGO ZYCIA?!? OD TEJ IMPREZY WSZYSTKO ZALEZY! CZY WY TEGO NIE ROZUMIECIE?!TACY GLUPI JESTESCIE? JAK MI NIKT NIE POWIE ALBO NIE POMOŻE TO JUZ KONIEC!! ROZUMIECIE? KONIEC!

Gość do Nanusiaaa
pojebalo cie dziewczynko? ile TY masz lat?

Gość rroc
dziewczyno po pierwsze uspokoj sie bo jak bedziesz sie tak stresowac to bedziesz sztywna nudna i malo zabawna. po drugie nie mozesz sie upic bo pijana kobieta to malo jest atrakcyjna!!!! gwarantuje ci, mozesz sobie troszke wypic na odwage ale musisz zachowac trzezwosc myslenia, nie paplac bez sensu i nie tracic watku! poza tym wiara w siebie! musisz sama sie czuc ze soba dobrze, odpierdziel sie jak trzeba, to pomaga. jak bedzesz miala swiadomosc ze ladnie wygladasz bedziesz sie czula pewniej. Co dalej... faceci wola dziewczyny ktore za nimi NIE lataja z wywieszonym jezorem tylko takie ktore to oni musze zdobyc! takze staraj sie go zainteresowac rozmowa, usmiechnij sie odpowiednio, ale nie dawaj mu poznac ze moze cie mec w sekunde ;) niech ma nadzieje ze moze i niech sie chlopak postara! pomysl sobie tak, kurde jak ma cos z tego byc to bedzie jak ne to nic nie poradzisz, BADZ SOBA!!! PS. ja wiem ze to tak latwo doradzac - sama mam dokladnie taki sam problem jak Ty i tak sobie wlasnie to wszystko tlumacze :P pozdrowienia i powodzenia!!!