Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanusiaaa

Uwieść chłopaka w jeden wieczór...

Polecane posty

Gość Nanusiaaa

Zaprosiłam na Sylwesytra do siebie do domu m.in. chłopaka który od dawna bardzo mi sie podoba miedzy nami bylo już pare incydentów ale nigdy nic z tego nie wychodzilo... chciałabym skorzystać z okazji skoro bedzie tak blisko mnie ale nie wiem jak mam to zrobic... Prosze o pomoc jak najszybciej....:(

o matko kobieto jak nie wiesz jak uwieść faceta to czego oczekujesz?? jak w miarę dorosła osoba może prosić o takie rady??

Gość ejbisi
Upij sie, upij jego i do dziela :P

Gość szlips
No właśnie, Ike, w jakiż to sposób kobieta ma uwodzić?

Gość Nanusiaaa
Prosiłam o pomoc a nie o komentarze na mój temat... chcialabym dostac jakąś podpowiedz, sprawdzony sposób czy coś w tym stylu... ;/

Gość szlips
Pierwsza rzecz, Nanusia, kobieta nie jest od uwodzenia. Ty możesz chłopaka skokietować ale nie uwieść. Od uwodzenia jest mężczyzna. :)

Gość Nanusiaaa
W takim razie powiedzmy ze on uwodzi ale jak skokietować, tak skutecznie? :D

Gość Nanusiaaa
W takim razie powiedzmy ze on uwodzi ale jak skokietować, tak skutecznie? :D

Gość Nanusiaaa
Dobrze, to w takim razie jak go skokietowac, tak skutecznie skokietować? :)

Gość Nanusiaaa

Gość Nanusiaaa

Dobrze, to w takim razie jak go skokietowac, tak skutecznie skokietować?" jak nie masz odruchów wymiotnych to powinnas dać radę :P

Gość Nanusiaaa
Pooomocyy ;/

Gość szlips
:-) Bardzo proste. Na mężczyznę działają: - uroda kobiety; - jej wdzięk; - jej babskość; - jej figura; - jej poczucie humoru; - jej wykształcenie; - jej inteligencja; - jej wrażliwość na piękno; - dobroć jej serca... Mógłbym ciągnąć tak w nieskończoność, ale, skoro sprawa dotyczy zaledwie jednego wieczoru, więc czasu na oczarowanie i tak niezbyt wiele. :)

Gość szlips
:-) Bardzo proste. Na mężczyznę działają: - uroda kobiety; - jej wdzięk; - jej babskość; - jej figura; - jej poczucie humoru; - jej wykształcenie; - jej inteligencja; - jej wrażliwość na piękno; - dobroć jej serca... Mógłbym ciągnąć tak w nieskończoność, ale, skoro sprawa dotyczy zaledwie jednego wieczoru, więc czasu na oczarowanie i tak niezbyt wiele. :)

Gość Nanusiaaa
a moze coś konkretnego... jakis pomysl... bo czasu nie mam zbyt dużo bo to w końcu tylko jeden wieczór ktory szybko przeleci a chciałabym coś osiągnąc...

Gość DLA MNIE TO TY PUSTA JESTES
jestes pusta.dochodziło do małych incydentow miedzy wami i nie jestescie razem to znaczy ze mu nie zalezy.wszystko na ten temat.zreszta jak jestesmy zainteresowani to sami wychodzimy z inicjatywa. zrob mu loda bo chyba tylko do tego sie nadajesz

Gość szlips
Czas bardzo szybko przelatuje na przelatywaniu. :)

Gość Nanusiaaa
Ale ja nie mam zamiaru nikogo przelatywac :D I nie rozuie jak ktos moze mnie nazywac pusta jak mnie nie zna... czy jedno zdanie moze wystarczyc zeby kogoś tak ocenic...

Gość DLA MNIE TO TY PUSTA JESTES
DAJ SPOKOJ.kto by chcial taka idiotkę ktora zakłada tematy na kafe z pytaniem jak uwieść chlopaka w jedna noc bo sama nie wie... śmiech na sali. dlaczego wy kobiety niektóre jestescie takie glupie?

Gość szlips
Ty może i nie masz zamiaru, Nanusia, ale skąd wiesz, co siedzi w głowie chłopaka, którego zaprosiłaś? Nie martw się, popije sobie człowiek, rozochoci się i on Ci już czas zorganizuje...

Gość Nanusiaaa
Yyyy to moze porozmawiaj i powypowiadaj sie na inny temat na jakims innym forum, tam napewno znajdziesz innych panów i razem bedziecie sobie dyskutować na temat: Dleczego niektóre kobiety są takie głupie...

Gość szlips
Ty może i nie masz zamiaru, Nanusia, ale skąd wiesz, co siedzi w głowie chłopaka, którego zaprosiłaś? Nie martw się, popije sobie człowiek, rozochoci się i on Ci już czas zorganizuje...

Gość kurtka.debenhams
a co t znaczy ''miedzy nami bylo już pare incydentów ''? przelecial cie? zrobilas mu loda?

Gość Nanusiaaa
tak.kilka razy uprawialismy seks. bez zobowiązań.

Gość kurtka.debenhams
Aha,no to w takim razie chyba nie jest zainteresowany.moze jak juz ktos radzil -zrob mu loda....innego wyjsci nie widze.

Gość Nanusiaaa
Loda?myślicie ze cos to da?

Gość Nanusiaaa
ale smieszny podszyw!!! hahahahaha....naprawde...zesiklalam sie ze smiechu..... Nie uprawialismy sexu ani nic takiego , po prsotu kilka razy sie do mnie usmiechnal na korytarzu i raz nawet chwile pogadalismy ,bo to kolega mojego kumpla,ale jakos nie bylo okazji poznac sie blizej..... klezanka oradzila mi zebym sie upila to nabiore odwagi,ale boje sie z zrobi cos glupiego.....

Gość Nanusiaaa
Podszywacz! poprzednia wiadomosc o lodzie nie jest moja:( co mam zrobic by go uwieść

Gość Nanusiaaa
spadać podszywy! moj ostatni post byl o tym ze uprawialismy seks.! myślicie ze jestem taka kretynka ZEBY uśmiech na korytarzu traktowac jako cos miedzy nami.spadać podszywy.