Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis cholerny

Tarot!pomocy

Polecane posty

Gość bo to jest grzech
bałwochwalstwa a później sie ludzie dziwią sie ze i ze nieszczęścia ich spotykając

Gość Tarocistka Klara
No jak ja widzę w kartach, to będzie tak na pewno. :D

Gość lamka 2
nie jestem zadnym moherowym beretem. Za tarotem stoi diabel i kazdy normalny czlowiek sobie z tego zdaje sprawe.

Gość jakis cholerny
skoro tak bedzie na pewno to jaki ma sens to zycie?skoro na nic nie mamy wpływu?jesli musimy poddac sie swojej karmie.?czy sens ma to ze poprzez nasze kolejne wcielenia oczyszczamy swoją dusze a by ostattecznie mogła sie połaczyc z Bogiem?to okrutne.okrutne.ja tak nie chce!!!

Gość mossala
moze i diabeł, bo mój chłopak popełnił samobójstwo i do dziś ja i rodzina nie wiemy dlaczego, bo nic na to nie wskazywało :o

Gość lamka 2
nie jestem zadnym moherowym beretem. Za tarotem stoi diabel i kazdy normalny czlowiek sobie z tego zdaje sprawe.

Gość jakis cholerny
lamka2 zgadzam sie z tobą w zupełnosci.W Pismie Świętym napisane jest zeby nie wrozyc bo to grzeszenie przeciw Bogu.Bog jest nadzieją a tarot odbiera nadzieję.

Gość lamka 2
no to mam pytanie do tych, ktorzy sie z tym nie zgadzają, kto za tym stoi? Bo nie powiece mi, ze tekturki z rysunkami przepowiadaja przyszlosc, no chyba ze, tlumaczyc to mozna w sposob czysto psychologiczny, ze interpretuje sie losowy uklad w logiczna calosc i tym czlowiek sie sugeruje. Tarot to jest wysoka forma okultyzmu.

Gość lamka 2
jakis cholerny - włąsnie. Módl sie koronką czy rozancem czy tak jak potrafisz, a zobaczysz, ze wsxzystko Ci sie pouklada, nie bedziesz potrzebowala wrozb, bo bedziesz miala nawet mimo zakretow zyciowych pokoj ducha! Wiem co mowie, bo tarotem zajmowalam sie 10 lat! i prawie stracilam cale swoje zycie. Duzo by opowiadac. A Ci, ktorzy sie zajmuja i pozornie maja dobrze, to tylko dlatego. ze to akceptuja, niech sprobuja zerwac z tym, to moze przyznadza mi wtedy racje.

Gość jakis cholerny
lamka ja tez sobie wrozyłam prawie całę zycie..myslałam ze jestem Bogiem bo znam swoją przyszłosc..Zło jest podstępne.i bardzo inteligentne.wie jak uderzyc w człowieka sprawiając wrazenie ze mu pomaga.a potem kawałek po kawałku odbiera mu wszystko-nadzieję miłosc..wszystko

Gość mossala
lamka opowiedz choć w skrócie

Gość MMNBV
Boga mozna zrobic ze wszystkiego. Pytanie raczej brzmi czemu niektorzy ludzie(a moze wiekszosc) tak robia... Za bardzo chyba chca wierzyc w cos co pozwala im dac kontrole nad ich zyciem. Bo nie maja jej sami w sobie. Lamka 2- to dobrze, ze juz sie tym nie zajmujesz, bo widac nie powinnas. Tarot to w duzej mierze psychologia + empatia. Nie zadne czary mary i szatany. Zajmuje sie tym zawodowo a jestem po psychologicznych studiach... jak kogos motywujesz do dzialania na jego rzecz i brania odpowiedzialnosci za swoje zycie to okej, jak jestes z dupy wrozka co przepowiada smierc, rozpad albo cuda na kiju to naprawde mam nadzieje, ze sie takie beda w piekle smazyc.