Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so sad

życie to nie bajka,własnie sie o tym przekonalem

Polecane posty

Gość so sad

25 lat na karku,nieuleczalna depresja i jeszcze to. Otóż spotykałem się ostatnio z dziewczyną,własciwie mógłbym powiedziec ze byla to moja pierwsza dziewczyna.Ostatnio ,poszliśmy pierwszy raz do łóżka,niestety mimo ,że byłem bardzo podniecony zawiodłem,nie miałem erekcji.Od swojego lekarza dowiedziałem się ,że to od stresu i leków które biorę.Oczywiście przeprosiłem swoją wybrankę.Myślałem,że zrozumie,że mi pomoże ,ale życie okazało się brutalniejsze-zaczeła mnie unikać,właściwie to sie juz do mnie nie odzywa No i tydzien po tym wszystkim stracilem dobrą pracę.Nie ma to jak okres świąt :) pozdrawiam in życze wszytkiego najlepszego,a ja sobie poszukam jakiegoś sznura teraz

Gość so sad
co nikogo to nie interesuje? no nieeeeeee

Gość ej nie szukaj sznura
tylko zrozum, ze to normalne pierwszy raz taki bywa. za duzo stresu. nie lam sie chlopie tylko szukaj nowej dziewczyny i nie wstydz sie tym niepowodzeniem. a tamtej nie zaluj bo glupia z niej cipa, skoro nie rozumie twojego stresu. jescze poszalejesz, z tego powodu nikt sie nie wiesza. za zyczenia dzieki. tobie tez wszystkiego najlepszego i ogarnij sie chlopie. jedna dziewczyna wiosny nie czyni. glowa do gory!

Gość a ja powiem
a czego oczekujesz?

Gość so sad
dzięki za wsparcie :)

Gość powiedz jej to co napisales
moze zrozumie. a jak nie to ....zycie. Rozne sa dziewczyny , tak samo jak rozni sa faceci. zle trafiles i to tyle w temacie. Nie zawsze wszystko w zyciu jest po rozach. naucz sie tego.

Gość uuuuuuuuuuuuuu
niestety wiekszosc kobiet jest prostych i nierozumie takich zeczy pewnie pomyslala ze jestes homo . Dam ci rade nie szuakj mlodszych niz 25 lat bo te maja posrane we lbie

Gość fikkkaa
przeztraszyła sie ,ze tobie nigdy ,no wiesz nie...

Bardzo Ci współczuję, że trafiłeś na taką dziewczynę... Co do pracy-rozumiem co czujesz, bo sama niedawno straciłam źródło dochodu i w związku z tym wiele moich planów legło w gruzach...ale co zrobić, żyje się dalej :)

To, że laska tak Cię potraktowała świadczy tylko o niej, dlatego dobrze, że sama się czym prędzej usunęła :P Masz dopiero 25 lat, bierz z życia to co najlepsze wielkimi garściami. Powodzenia i pozdrawiam 🌼

Gość so sad
w sumie wcale się jej nie dziwie,po co tracic czas na wadliwy model ,prosciej jest wybrac 100% sprawny :) Eh takie życie ,naprawdę wcale się jej nie dziwie tylko trochę tak smutno mi teraz :(

Bardzo Ci współczuję, że trafiłeś na taką dziewczynę... Co do pracy-rozumiem co czujesz, bo sama niedawno straciłam źródło dochodu i w związku z tym wiele moich planów legło w gruzach...ale co zrobić, żyje się dalej :)

Gość miska mala
smutno tobie , smutno mnie ...i cuz my biedne zuczki mamy poczac?????