Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ilona

moj chlopak okazal sie swinia...

Polecane posty

Gość smutna ilona

darkapoznalam przez intenet. cos an poczatku ziaskrzyło. spotaklismy sie. podobal mi sie odpoczatku. nie jestem przykładem chcodzącej pięknosci,ale podobam sie sobie, to najwazniejsze. darek nie byl tacy jak inny mężczyzni, którzy ze mną zrywali bo byklam zbyt "gruba";/ mam troche nadwagi,a le bez przesady... darek zaprosil mnie na sylwestra do swoich kolegow. cieszyalm się, bo w koncu ktos mnie docenil, ne wstydzil sie mnie, poczulam się kobieco i szczesliwie... niestety dzis byl u mnie powiedzial mi wprost, ze mnei sie wstydzi, zebym cos zrobila ze soba:( i co ja mam zrobic? czy moze ie jestem neigo warta?

Gość miranka
no to niestety zachował sie tak jak twoi byli.. nie akceptuje to nie kocha ..rzuc go

Gość odpisujesz sama
sobie?:P

Gość smutna ilona
co?

ależ ciągnięcie tu ten temat jak flaki z olejem lepiej gońcie grube babska do odchudzania, bo wyżrą całe światowe zapasy żywności

Gość hahahahaaaaaa
marna prowokacja,ktos chce zdenerwowac tego biednego chlopxa ,który stwierdzil,ze wstydzi sie ilonki :D tylko ,ze to imie iliona pewnie wymyslil specjalnie,zeby nic nie bylo takie same jak w rzeczywistosci HAHAHAHAHHAA

Gość vivienneee
olej go! powiedz mu ze jestes tym kim jestes, jesli nie potrafi cie zaakceptowac niech odejdzie.

Gość hahahahaaaaaa
chłopca*

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pierdole ale prowo.....przed chwila pisał niby twoj chłopak. pojeby jestescie

Gość hahahahaaaaaa
mojezdanie jakbys byla troche polotna to wiedzialabys ,ze staszny skurwiel pisal prawde,a teraz ktos sie z niego smieje. gratuluje inteligencji.

Gość nie wiem co jest bardziej
żałosne.... zakladanei takiej nudnej prowokacji czy wypowiedzi ludzi, ktorzy wzieli ją na powaznie?:O:P

PROWOKACJA NA 100% wiec nie udzielajcie rad :D Jakiemuś gówniarzowi się nudzi... wczroaj założył temat o tym i "on" ma gruba dziewczyne Ilone i sie jej wstydzi...

Gość gość
Autorko odezwij sie do mnie na gg :)

Gość moje zdanieeeeee
musisz sie bardziej postarac. post od skurwiela z godziny 16:16 nie mogę tak;/ powiedzcie co chcecie, ale jestem sk**weielem;/ byelm u niej. nie mogem tego ukrywać. jak mówiła, że niemoze się doczekać sylwestra, nei wytrzyumałem , powiedziałem, że mogłaby coś ze sobą zrobić, zmienić coś, pokazać, ze jest kobietą;/ boze;/ co aj najlepszego zrobiłem popartzyła na mnie z milczeniem i z takim bólem powiedziała, że myślała,z e jestem inny niz wszyscy wyszedłem stamtąd szybko... to chyba koniec a tutaj nowy temat zalozony o 16:27. zal.

Gość hahahahaaaaaa
tylko wez pod uwage wczesniejszy charakter pisma tego calego skurwiela a terazniejszy. pomaranczki maja to do siebie,ze lubią sie podszywac. ŻAL

Gość Pener Szwak
pierdzielicie głupoty po świętach

Gość smutna ilona
:(