Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jak oceniacie mój plan ?i jego sznase na realizacje?

Polecane posty

Gość
BNB no to ok? nie narzekaj dobra fucha:classic_cool: nauczysz sie jak mantry : "tvn 24 zawsze aktualne wiadomosci z polski i ze swiata, zawsze pierwsi , zawsze na miejscu!!" "ze studia mówił do Was Brzydki Niski und beznajdzjeny ":classic_cool: nad Kolonkowski akcentem to jeszcze wspolnie popracujemey :classic_cool:

Gość
ubierzemy garniak, postawimy włosy na żel przypudrujemy nosek :classic_cool: i bedzie jak znalazł ja Cie tam widze :classic_cool: z Twoja szeroka i rozległą wiedzą o świecie i ogolnym obyciem:classic_cool: :>

Gość
nawet ten od prady ? wyśliji mi swoje foto :classic_cool: zobaczyme tzo da sie zrobic :) przerwa90@interia.pl

Gość
no najlepszy jaki mi przyszedł do głowy :classic_cool: :> to jak ? ja jestem bardziej zaufana niz konto w banku szwjcarskim :classic_cool::>

Gość
:classic_cool: ok nie zastanawiajmy sie jak tzo ,wazne ze zaufana :classic_cool: )) wysyłasz?:> cześć Del :classic_cool: 🖐️ )) tzo tak pózno nas odwiedzasz? :classic_cool: my sie juz do spania szykujeme

Gość
jedna nie aż tak :classic_cool: tylko gorzej jak im sie na tym czarnym rynku i ta druga spodoba :O:O albo w ramach krzyzyzu przyoszczedza na anastezjologu lub co gorsz w ogole znieczuleniu ? chyba ze masz pewynch i sprawdzonych nabywców ? :classic_cool: :>

A tak teraz jakoś wlazłem. Przeczytawszy pierwszą podstronę tematu rozumiem, że panaceum na Twe problemy byłby nagły dopływ wielkiej gotówki :classic_cool: Są ku temu wszelakie opcje: 1. Sprzedaj nerkę choremu milionerowi. 2. Wystaw na allegro swoje dziewictwo. 3. Załóż fundację dobroczynną, której byłabyś jedyną podopieczną. 4. Zarób kasę za granicą, a motywacją podczas schylania się do kolejnego truskawkowego krzewu będzie wyobrażenie sobie własnej siebie z pięknymi, jędrnymi, krągłymi jak pomarańcze tzytzkami.

Mogę za drobny (50%) udział w transakcji przygotować zaplecze medyczne :classic_cool: Sąsiad kiedyś kastrował psa...

Gość
:classic_cool: :D:D:D wreszcie ktos normlany :classic_cool: nie liczac i nie umniejszajac BNB oczywiscie :classic_cool: 🖐️ )) bo on tez nigdy nie narzeka na moje tematy :classic_cool: ? :>

Gość
:classic_cool: ogołem fajny temat od dziewic po ruchawki juz sama nie wiem tzo gorsze :classic_cool: )) chciałam przypomniec wsytkim tu obecnym ze owy stan nie jest nie śemirtelny :classic_cool: kiedys sie zuzywac bezpowrotnie 🖐️)) az 50 procent za "przywalenie obuchem w łep "? :classic_cool: nie zejdziesz po znajomosci chociaz jeszcze o połowe ? :classic_cool: na tzo Tobie ta kasa? :classic_cool: :> z Tobą i Twoimi chyba wszystko ok? :classic_cool: :>

Mam na utrzymaniu kartę w telefonie :o :classic_cool: No i też bym sobie zrobił tzytzki, na znak seksualnej emancypacji :classic_cool:

Gość
Del gdzie teraz jest siedziba Waszego Twa ? :classic_cool: :>

Zagospodarowałem poPGRowski magazyn buraków pastewnych Bydgoszcz-Klewki. Oczywiście zadbałem o odpowiedni wystrój i dekoracje, jak np. sztandary pierwszomajowe zagrabione metodą kradzieży z Muzeum Pamięci Ofiar Konsumpcji.

Gość
:D aha :classic_cool: ale przytulnie tam chociaz jest ? :classic_cool: jak mnie do siebie dopuscie to zagospodaruje tam puchate rózwe podusie i niebieskie misie i seduszka w kratke :classic_cool: ))

Gość
fajnie żę moge liczyc chociaz na Twoja soldarnosci :classic_cool: licze że nasza zbiorowosc pojdzie Twoim sladem i naturalne tzytzki pojda w niepamiec :classic_cool: ))

Naturalne tzytzki to kpina ewolucji, która miałą ma na celu odgórną hierarchizację samic ze względu na objętość konkretnej części ciała. Znając mechanizmy rządzące tym światem, możemy wykorzystać je do podniesienia naszego prestiżu społecznego, siostry :classic_cool: Tylko kurdę na to potrzeba kasy ...

Przerweńko, muszę oddać netucha :classic_cool: Wizualizuj sobie dziś cycki przed snem, może się na urzeczywistnią na którejś z koleżanek :classic_cool: Cya

Gość
ale nasze potomki juz beda wypełnione sola fizilogiczna w tych okolicach :classic_cool: wysoce złośliwe to ostanie ale pa 🖐️ )) :) szkoda ze nie ma miedzy nami wiekszej różnicy czasowej :classic_cool: tzo by z Toba dłuzej pogadac:] baj baj 🖐️))