Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jak oceniacie mój plan ?i jego sznase na realizacje?

Polecane posty

Gość

robie sie na bizneswomen ide do banku po kredyt, robie sobie cycki zakładam worek na głowe i ide do agencji na miesiac, wracam spłącam kredyt i za reszte robie sobie twarz ? :classic_cool: zaczynam nowe zycie? ewentualnie dwa miechy żęby potem miec na psychiatre zeby wyjsc z tej burdelowej traumy

Gość
ladaco --> dlaczego ? pomóż mi dopracowac szczegoły PZu--> :classic_cool: 🖐️ a moze z Ciebie jest lepszy od ladaco strategełe ?> :classic_cool:

a jaka masz zdolność kredytową, bo na tzytze to nie dajakredytu, pod hipoteke tzytzów tez nie :classic_cool:

Gość
i tu sie pańśtow powinno zastanowic :"dlaczego ?":classic_cool: zdolnosci nie wiem :( jakies tam mam :( Bóg podobno wszystkich jakismis obdarrzył , moje sa ale jeszcze przeze mnie nieodkryte :classic_cool:

Gość
nie ma nie moze to sie musi udac :classic_cool: !!!! wspierajcie mnie , chce poczuc że mnie wspieracie :classic_cool: )))

Gość to scisnij mocniej kolana

Gość adunia niunia
ten plan jest tak samo beznadziejny i głupi jak TY..

Gość cycemamduże
jakaś ty głupia i puściuchma gówniara, przestań zakladac posty ciagle o sobie, nudne to juz jest. Idz się ucz dziecino, rozumu masz za mało. ŻENADA!!!!!

Gość cycemamduże
jakaś ty głupia i puściuchma gówniara, przestań zakladac posty ciagle o sobie, nudne to juz jest. Idz się ucz dziecino, rozumu masz za mało. ŻENADA!!!!!

Gość 75 c
a kto cie tam zechce w tej agencji? Chyba ślepy, głuchy i sparalizowany cha cha cha

Gość
dobrze, dziekuje wszytkimtu wpisanym potrzebuje jeszcxe wicej opini

Gość 75 c
zacznij używać mózgu

przerwa ,zamiast do burdelu ,moze topik zalozyc ,,,pt ,,Kafeterianie zzuta dla przerwy na szczytny cel ,,Napewno cos sie nazbiera

Gość
BNB moze Ty mi dasz ? :classic_cool: w goole mam dla Ciebie propozycje kontunuowac ? :classic_cool:

Gość
powiedzmy sobei szczerze ? zeby dostac kredyt trzeba pracowac ? tak ? i żaden powazny wyglad ani sztuka perswazji nei pomoze ? :classic_cool:

Gość to jest dobry czas na śmierć
@przerwa miedzy palcami 90 Mam plan przerwa! A może zostaniesz ze mną bezdomną włóczęga? Miałam iść sama ale przemyślałam to i szukam kogoś kto będzie nosił toboły a w razie długotrwałych kłopotów ze zdobyciem pożywienia żeby go zabić i zjeść. Więc co idziesz ze mną?

Gość wejdz na gg

Lepiej na ten bank napadnij i od razu z kasą jedź do chirurga żeby zrobił ci tzytze i twarz. Nawet jak cie złapia to przecież ci nie zabiorą sztucznych tzytów :classic_cool: Wyjdziesz po paru latach i zaczniesz nowe życie.

Gość
ale to muismy wziac jeszcze trzeciego , bo mna sie nie najesz , szaszłyków befsztyków ani miesa z piersi nie bedzie , jedynie flaczki i zdegenorowana watróbka bez cebulki :classic_cool: )) ale mnie przymkna za żebractwo :O:O dobrze Wam idzie kombinowanie, coraz lepiej w kazdym razie, :):) jeszcze jeszcze !! moze tzos wpsolnie wymyślimy :)

Gość do przerwy
nie rozumiem cie dziewczyno, robisz sama z siebie szmate, paszteta, ruchałke, pierdolisz ze masz małe cycki...podnieca cie poniżanie się? sama robisz z siebie jakiegoś psychola, każdy tu ma o tobie piękne zdanie... Sprawia ci satysfakcje uniżanie się przed innymi? twoje kompleksy wyśmiewane przed innych pobudzają cie?. nawet nie wiesz jak wielka idiotką jesteś ,,robie sobie cycki, zakładam worek na głowe i ide do agencji" ktoś zdrowy psychicznie by tego nie napisał. bardzo nam przykro ze rodzice cie kołysali w betoniarce i karmili psim gównem z ulicy, ale sama sie poniżasz i jeszcze z tego cieszysz....to dopiero trzeba mieć schizy...

Gość
:classic_cool: ale takiego o zbarawieniu erotycznym ?:classic_cool: czy raczej rodzicielskim ? bo jak to drugie to chyba nie kojarzysz dobrze ostatniej akcji : " kocham, nie bije " " bo zupa była za słona " mam dla Ciebie propozycje chcesz ja poznac czy nie ? :classic_cool:

Gość
bardzo :classic_cool: ale najpierw musze dokończyc czytanie pruderyjnej wypowiedzi wyżej

Gość
i az mnie zatkało , i mam w zwiazku z tym kilka odpowiedzi trudno mi sie zdecydowac która z nich wybrac:classic_cool: