Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniek2723

mam duzego penisa

Polecane posty

Witam, Mam 27 lat i problem, który polega na współżyciu z kobietą… moja obezna partnerka narzeka ze mam za dużego i ją boli podczas stosunku. Nigdy niezastanawiałem się na swoją wielkością, ale jak wynikł problem, więc nastąpiły pomiary … 20 cm długości 13 obwodu… nigdy dotąd niemiałem takiego problemu.. Może inaczej był, ale mijał z czasem, dłuższą gra wstępną żeby kobietę bardziej rozgrzać i było oki. Obecnie gra wstępna jest bardzo długa Partnerka jest bardzo rozgrzana… a mimo to boli… Pyzatym dogadujemy się pod każdym względem… problem istnieje gdyż jak o tym rozmawialiśmy to już raz rozeszła się z partnerem, z którym również odczuwała dyskomfort podczas seksu. Czytałem różne rzeczy na necie i ze powinno być ok., bo każda kobieta jest wstanie pomieścić każdą wielkość. Nie wiem, co mam zrobić żeby również odczuwała przyjemność…. Zależy mi na niej jak nigdy dotąd na kobiecie… Pozdrawiam i proszę o poważne rady…

Mój ma 16 cm dług. (nie wiem jaki obwód), i też w niektórych pozycjach mnie troche boli jak dojdzie za daleko. Ale ja jestem niska (160)

Boli ją nie od penisa, niech idzie do ginekologa, ja oprócz zywego używam tego z sygnaturki i żadnych problemów nie mam. Kilka koleżanek z pracy też się zaopatrzyło w to co mam w sygnaturce i też sobie chwalą, a to duuużo większy rozmiar niż twój penis.