Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochający Kobiety

Lubicie dziewczyny chodzić w balerinkach??

Polecane posty

Gość Kochający Kobiety

??

Gość nie nie lubie

Gość Kochający Kobiety
Prosze o wasze odpowiedzi, bo swojej chce takie kupić, ona lubi baleriny, ale nie wiem jakie najbardziej pasują pod prezent:)

Gość Ewellinka
zimą to nie bardzo wykorzysta balerinki, chyba że lubi w nich chodzić w domu:) osobiście kocham buty na wysokich obcasach, ale do "latania" jak najbardziej i tu sprawdzają się wszystkie możliwe kolory i wzory...

Gość lustroo
nie kupuje sie kobiecie butów:O

Gość ona//
a ja uwielbiam baleriny sa takie wygodne super buty

Gość Kochający Kobiety
up :classic_cool:

ja tam lubie chodzic bo sa wygodne i praktyczne.wybor jest ogromny wec napewno cos da sie wybrac.ale ponoc sie nie kupuje butow na prezent

Gość Kochający Kobiety
A czemu, że nie kupuje się butów, to jakiś przesąd??

Gość miła jak zawsze
e tam skoro taki prezent sprawi jej przyjemność to jej kup tylko lepiej idz z nia na zakupy bo co jeśli dobierzesz zły rozmiar albo buty bedą niewygodne?

Gość miła jakzawsze
to bęzie koniec waszego związku

przestańcie z tymi przesądami ! lepiej chyba że chłopak chce kupic coś praktycznego dziewczynie niż jakieś pierdoły nieużyteczne czy bibeloty łapiące kurz:)

no jest taki przesad ze sie ne kupuje butow na prezent a jak juz to osoba obrarowywana powinna za nie zalacic symboliczny 1 grosz. zawsze mozna sie dogadac w sklepie czy da sie wymienic w razie zlego rozmiaru. ewentualnie wezmiesz patyczek wlozysz go to buta w jakim chodzi i utniesz na dpowiednia dlugosc i juz miara gotowa i nie ma szans zeby nie trafic z rozmiarem

Gość o naiwności ludzka
zgadza się przesąd ale w moim przypadku się sprawdził, zostawiłam faceta który kupił mi buty a balerinki są ble, jeśli nei ma się superzgrabnych i długich nóg to wygląda się w nich koszmarnie ja mam masywne łydki i szerokie stopy więc wyglądam w balerinach fatalnie a cała rodzina wmawia mi że powinnam nosić baleriny !!!! mam lustro i chyba widzę że w obcasie noga wygląda smuklej i zgrabniej niż w tych paskudnych deformujących nogę i sylwetkę balerinach....

przeciez nikt mu nie zabrania tylko wiem ze jest taki przesad.jak dla mnie to jest dobry pomysl na prezent

Gość o naiwności ludzka
jeśli to twoja dziewczyna to kup jej coś co sprawi że poczuje się seksy i kobieca.... chyba zakup butów nie sprawi że ona poczuje się doceniona jako kobieta... kup jej ładne body albo komplet bielizny czy perfumy. coś co da jej znać że myślisz o niej jako o kobiecie baleriny ?! phhhhh to moze kup jej kosiarkę albo robot kuchenny, równie funkcjonalny i "seksowny" prezent

Gość o naiwności ludzka
albo jeszcze lepiej kup jej bity narciarskie albo trekkingowe....będzie zachwycona ;-)

Gość jak wy mozevcie chodzic w nie
wyprofilowanych butach. Toz to stopy bola, nogi, kregoslup. Masakra a na starosc krzywe nogi, garb i wogole...

Gość gość
Haluksy sie robią od balerinek.

Gość Elenkaa
Ja bardzo lubię, ale teraz na taki upał to tylko klapeczki-japonki:-)

Gość Adela aaaa66
Zależy jakiej firmy te balerinki :) ważne by były z porządnego materiału, najlepiej ze skóry i żeby były wygodne ;) np. mam takie jedne z Kazaru i chodzi się w nich rewelacyjnie ;)

Gość Joasia UUr
W Centrum Janki są teraz duże promocje w Kazarze, mają ładne balerinki :) !

Gość asiutka   1999
nie chodzę często.

Gość gośćAnkos
W CCC teraz są kolosalne obniżki na wszystkie buty, sandałki, baleriny nawet tenisówki, w Jankach jest rzeczywiście duży wybór, bo są normalne rozmiary, a nie tylko małe lub duże.

Gość gość
baleriny na prezent? ale s wymyslil:O nie lepiej szpilki jesli juz sie na buty uparles? jesli jej dasz buty to zasugerujesz ze to co nosi jest zalosne

Gość gość
ja lubie baleriny, ale porzadne, markowe, z dobrze amortyzujacym spodem, zrobione z bardzo dobrej miekkiej, miesistej skory.