Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

.............o....o.............................o..o........ ....... ........o..............o...................o............ o........... ......o.......................o.........o............... ....o........ .....o...........................o...o.................. ......o...... ....o..............................o.................... ........o.... ....o................................................... ........o.... .......o................................................ .....o...... ..........o............................................. ..o......... ..............o.......................................o. ............ ...................o..............................o..... ............ .........................o...................o.......... ............ ..............................o.........o............... ............ ...................................o.................... ............ ........................................................ ............. :D:D:D Dobranoc moje 😍 😘

Gość Na Was to aż miło popatrzeć

Gość oisooksvpoSvdSPO
::O:(

Duchu-ja tez znam ta sentencje :P Nie z autopsji co prawda ale powiedzmy ze jestem obserwatorem ;) A motylki zewnetrzne to znaczy jak z tatuazu? :P