Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAGLE CHOLERNIE BOGATA

POWIEDZIEC RODZINIE O WYGRANEJ?

Polecane posty

Gość 111111111111111111111111111
a czy mogłabyś dac mi 10 tysiaków na in vitro?? Bo mnie nie stać :(

Gość Chamomilla.
mevea@wp.pl

Gość 111111111111111111111111111
a czy mołabyś dać mi 10 tysiaków na in vitro? Bo mnie nie stać :(

Gość Chamomilla.
mevea@wp.pl

Gość Chamomilla.
Powiem szczerze: ja nigdy o nic nikogo nie prosilam..po prostu jest mi glupio. Ale jestem zaskoczona tym, co czytam, i ze tu trafilam, poniewaz w te Swieta modlilam sie i prosilam o to, aby zeslal mi pieniadze. Naprawde 🌻

Gratuluję :D Ja kiedyś trafiłam trójkę w lotto, było tego całe 10 zł :D O wygranej powiedz tylko mamie, nikomu więcej, bo się sępy zlecą żebyś im dała. Jak ja bym wygrała, to podzieliłabym się z mamą i babciami. Wszystkie trzy, do SPA bym wysłała na początek :D

Gość Chamomilla.
Mysle tez, ze hdybym wygrala duza sume pieniedzy, rowniez jakas czescia podzielilabym sie z kims potrzebujacym. Kiedys nawet o tym myslalam. Po prostu po to, by podziekowac za taki dar.

Gość każdy może sobie tu
napisać,że potrzebuje na aparat ortodontyczny dla dzieciaka ! Ja też. 2 tys. cwaniaro nie uzbierasz ?

w takim razie narazie,żyj tak jak do tej pory żeby nie wzbudzic podejrzeń facet niech do maja siedzi za granicą i zarabia na życie a potem zadecydujesz... jezeli od razu kupisz mieszkanie samochód to wszyscy pomyslą,że sprawa podejrzana ale jedno ci radzę sobie nie żałuj należy ci się odrobina luksusu ;) spraw sobie jakies przyjemności na które nie było cie stać ;)

Gość I am so sorry for you
ja nie potrafilabym ukryc wygranej przed rodzina (mama,tata,brat). Nie dlatego, ze mam dlugi jezyk czy cos. Ale poprostu wiem, ze odpalilabym im czesc wygranej. No ale widocznie mam inna rodzinke niz ty

Gość Chamomilla.
Autorko, mysle, ze rowniez po zaspokojeniu swoich zyciowych, podstawowych potrzeb, pomyslalabym o lokacie na jakis procent.Mialabys wtedy zapewniony staly dochod. Ja sie tylko zastanawiam czy taka lokata jest bezpieczna. Jakos nie ufam bankom. Bo, co jesli np bedzie jekis swiatowy kryzys albo krach i oni nie beda chcieli wyplacic tych pieniedzy? Ale moze bzdury mowie... W kazdym badz razie uwazam, ze masz wielkie szczescie i zycze Ci, zebys jak najlepszy uzytek zrobila z tych pieniedzy 🌻

Gość Chamomilla.
Autorko, mysle, ze rowniez po zaspokojeniu swoich zyciowych, podstawowych potrzeb, pomyslalabym o lokacie na jakis procent.Mialabys wtedy zapewniony staly dochod. Ja sie tylko zastanawiam czy taka lokata jest bezpieczna. Jakos nie ufam bankom. Bo, co jesli np bedzie jekis swiatowy kryzys albo krach i oni nie beda chcieli wyplacic tych pieniedzy? Ale moze bzdury mowie... W kazdym badz razie uwazam, ze masz wielkie szczescie i zycze Ci, zebys jak najlepszy uzytek zrobila z tych pieniedzy 🌻

Gość ...........oj............
przyznaj się do częsci wygranej tak żebyś mogła kupić sobie jakies auto czy dom czy czego tam potrzebujesz a reszte skitraj gdzieś na koncie albo zainwestuj na giełdzie

Gość aniaweronika20
ja bardzo potrzebuje pieniedzy, mam 20 lat mieszkam sama w anglii (pochdze z domu patologicznego) dlateg ucieklam i teraz strasznie jest u mnie ciezko z praca a nie mam gdzie wrocic. mam jeszcze dlugi bo zapozyczylam sie na wyjazd. gdybys mogla mi pomoc to podaje maila ania2103@onet.pl.

Gość JAK MYSLICIE
KTO TO WYGRAL TE 3 MELONY? NO WEZ SIE PRZYZNAJ DO CZARNEGO NICKU

Gość Chamomilla.
Autorko, a czy wiesz juz gdzie chcialabys wyslac swoja mame na leczenie? I czy mozesz powiedziec co jej jest. Nie wiem, moze moglabym Ci dac jakies namiary...

Gość JAKAS PATOLOGIA MOZE
jak stala po paczki zywnosciowe to moze freydis buahahhaha

Gość Joela
Wykup polisę dziecku-zabezpiecz je na przyszłą naukę i życie.Część zainwestuj w obligacje długoterminowe lub na konto oszczędnościowe .Do jakiejś sumy przyznaj się i z tej płac za swoje zachcianki.Gratuluję wygranej i rozsądku życzę

Gość cat sony ericson
wow super gratuluje! ja tez tak chce!!! obiecalam sobei ze tak do konca tego roku trafie jakas 6stke hiihihhh wygralam jedynie 4 ale zawsze cos. ja jak bym wygrala tobym nie mowila nikomu, nawet rodzinie, najpierw otrzasnij sie z szoku potem rozsadnie zainwestuje pieniadze, ja jak wygram to oniecalam sobei znalezc takei na prawde biedne rodziny i im pomoc, np oplacic dzieciom szkole lub cos w tym stylu, najpierw sie rozejrzyj wsrod rodziny czy jest ktos taki na ktorym mozesz polecgac i takiej osobie warto pomoc ale reszta to dupa..ja tam bym zainwestowala w jakies nieruchowmosci a przede wsyztkim pojechala na dluugie wkakacje, poza tym amsz dziecko to zainwestuj w dziecko..a na razie nikomu sie nie chwal! jeszcze raz gratuluje wyranej i ciesze sie razem z Toba :)))))

Gość walkingWithAnts
ale z was zebraki... uspokujcie sie, zaloze sie ze ta kobieta zna wiele bardziej potrzebujacych osob niz aparat ortodontyczny czy biedna dziewczynka z patologicznej rodziny w Angli (sama jestem w londynie i o rok starsza) prace idzie znalezc, i normalnie zyc studiujac tak jak ja bez zadnych benefitow , wiec prosze nie sciemniac ze taka biedna jestes. Autorko, gratuluje:) nie chwal sie... albo powiedz tylko o czesci wygranej i tyle :) pozdrawiam Cieplo z zimnego Londynu :)

Gość Grzmiacz
morda w kubeł skub z tego po trochu

Gość aniaweronika20
mam prace ale tylko dwa dni w tygodniu (ledwo mi starcz na przezycie) i uwierz mi ze staje na glowie zeby znalezc cos innego ale sie nie da. odkad zliwkidowano w moim miescie dwie fabryki jest naprawde naprawde ciezko, a wyjechac stad nie moge bo niby gdzie? nie mam znajomych w innych miastach anglii a pieniedzy na taka wyprawde tymbardziej.

Gość 32565456457ygfhdfsgv
w jakim miescie jestes?zatrudniona przez agencje pracy?

nic nie mów,, czego uszy nie słyszą tego sercu nie żal,,zaraz będą chodzić jak sępy wokół Ciebie.A tak na marginesie to w co wygrałaś może i mnie się uda a kasę potrzebuję :)

nic nie mów ,,czegu uszy nie słyszą tego sercu nie żal,,zaraz będą chodzic kolo Ciebie i wszyscy będą potrzebujący.A tak na marginesie to w co wygrałaś to może też spróbuję szczęścia bo kasa by mi się przydała,:)

Gość Magda6558
KURWA AUTORKO NIKOMU ANI SŁOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEVER, DOBRZE CI RADZIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość asdfaaaa
Gratulacje!! :) Znajac mnie to ja bym sie przyznala rodzicom i facetowi. Ja mam ten komfort ze wiem ze moge rodzicom ufac i duzo mi w zyciu dali.. Co do faceta to troszke bym sie bala tego ze moze go to jakos przytloczyc ale tez bym powiedziala. Ty masz uzasadnione obawy jesli jest tak jak mowisz. Zrob tak jak ktos tu napisal, popros o pozyczke 2-3 tys na chorego zeba i zobaczysz jak zareaguja... Swoja droga fajnie masz :) Ja kombinuje co zrobic zeby sobie uzbierac na dobry aparat foto a tu taka kaska ;) chyba pojde w czwartek puscic kupon :D