Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa super filmy

Polecane posty

Gość dwa super filmy

i tak zobacze oba ale jestem ciekawy waszej opini:)

Gość dwa super filmy
jak zwykle kafeterianie są za murzynami i nic nie wiedza na ten temat

Gość szkoda tylko że dla pełnego
efektu trzeba oglądać w kinie

Gość po zapowiedziach sobie myśle
że 10 do10

Gość nie ogladalammm
ale czytałam opinie na ich temat i myslę że są na podobnym poziomie - bardzo wysokim

Gość dwa super filmy
na film web maja ocen po około 9 co się prawi tam nie zdarza:) cos w tym musi być

Gość gnije w nudnej robocie
ja ide na Avatara 3D w styczniu :) tematyka drugiego mnie nie interesuje

Gość fasfasfa
|͇̿C

hmmm a wiec moze co nieco napisze o avatarze poniewaz bylam wczoraj na tym filmie w kinie iiiii... nie jestem zbytnio zadowolona z tego filmu...co do 3d no to super(pierwszy raz bylam na takim filmie) no i na tym koncza sie moje ohy ahy. a dokladniej no super sa zrobione efekty grafika no i caly efekt 3d to jest rewelacja ale czy gra aktorska czy fabula czy cos w tym stylu to wielkie NIE. ja wiem zaraz sie zaczna zjeki ze po co fabula skoro to jest fantastyka sf film...no a jednak ma znaczenie poniewaz-przypomnijmy sobie matrixa.wielkie wow bylo bo pierwszy taki film z tymi stop klatkami itp no i po ilus tam latach od premiery ten film jest nadal w czolowce tego typu filmach pomimo tego ze zrobili takich teraz filmow multum a moim zdaniem film avatar za pare lat kiedy bedzie multum fimow na podobizne zrobionych to on zniknie...dla mnie to bedzie tylko film 3d ktory obejrzalam i tyle.twierdze ze szybko sie o nim zapomni. gdyby nie efekt 3d ktory tylko teraz tak naprawde rajcuje w tym filmie,gdyby sie go pominelo i chialo obejrzec w normalnym stylu ten film MUSIALBY BYC krotszy bo do momentu kiedy ludzie niszcza drzewo nie dzieje sie nic innego jak prezentowanie mozliwosci jakie maja graficy,tworcy tego filmu czyli w/w 3d i efekty

Gość wątpię aby w Polsce pokazali
w kinach Parnassusa :(... niestety ale polskie społeczeństwo jest bardzo prymitywne i dystrybutorzy filmów o tym wiedzą... na Parnassusie w Polsce nie zarobią tak jak na jakimś gównie więc pewnie zamiast Imaginarium Doktora Parnassusa będziemy mogli sobie obejrzeć jakiś "hit" w postaci komedii romantycznej...

Na "Parnassusa" czekam już od ponad pół roku,ostatnie dni sa najgorsze -.- Trudno oceniać film bez jego obejrzenia,ale jestem pewna że się nie zawiode- wszystkie filmy Terry'ego Gilliama są genialne, a do tego Tom Waits w obsadzie. "Avatar" kuleje fabularnie,super hiper efekty mnie nie jarają.

Ee,przecież "Parnassus" będzie w polskich kinach :o To chyba oczywiste skoro puszczają w TV trailery, zmienili nazwe oryginału na krótszą,sprzedają już bilety i data wyznaczona jest na 8 stycznia :o

Gość zaiteresowana
A czy ktoś wie czy Parnassus będzie w 3D??