Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuku2011

fotograf jastrzębie zdrój i okolice

Polecane posty

Gość akuku2011

znacie dobrych fotgrafów na wesele ??

Gość DianaKalisz
Pewnie i to wielu. Wszyscy którzy tu wchodzą aby opluwać innych nie podając nawet swojej strony są najlepsi. Wpisz w google odpowiednia frazę typu ,,zdjęcia ślubne Jastrzębie Zdrój" przejrzyj z pięć stron i wyślij do tych co ci się podobają zapytania ofertowe. Unikaj jak ognia poleceń z forum intranetowego niezależnie czy ktoś pisze z czarnego czy różowego nicka. Zresztą pod tymi czarnymi jest najwięcej ukrytych wszelkiej maści usługodawców.

Gość więc mogę polecić
ci gorąco jedną panią fotograf, robi przepiękne zdjęcia, z duszą, poza tym świetna z niej kobietka :) ale zobacz sama http://www.fotonata.com/

Gość więc mogę polecić
ci gorąco jedną panią fotograf, robi przepiękne zdjęcia, z duszą, poza tym świetna z niej kobietka :) ale zobacz sama http://www.fotonata.com/

Gość Dagmara poszukuje...
JAK NAJBARDZIEJ TO JEST REKLAMA ale bardzo przyjemnie zrobiona reklama. Aktualnie na forum można legalnie podawać adresy stron internetowych. Lepiej to wygląda jak sam fotograf się przedstawi i poda adres swojej strony.

Gość fotograf małopolska śląsk
A ja zapraszam do siebie na stronę www.bednarczyk.org.pl Działam też na terenie wodzisławia śląskiego oraz okolic

Gość giskana
Przepraszam czy te zdjęcia www.bednarczyk.org.pl sa profesjonalne czy amatorskie bo ja się już w tych wszystkich fotografach pogubiłam. Nie wiem czy to my przyszłe młode panny jesteśmy takie naiwne czy wielu fotografów jest naiwnych. Czy ktoś zna na to pytanie odpowiedź?

Gość AniaKaliszan
A mnie się zdjęcia podobają, zresztą każdy ma inny gust. ania.

Gość Natalia63637
Zdjęcia czarno-białe mają swój urok i na moim ślubie chciałabym mieć tak 70% BW. Co do zdjęć www.bednarczyk.org.pl dla mnie są OK. ale i tak termin zajęty. :-(

Gość malenka12_12
Na moim slubie fotki bedzie robic www. kamillemanski.pl :) bardzo miły i utalentowany z niego fotograf a zdjęcia przypadły mi do gustu

Gość AnnArt
Witam :) Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć, ślubnych, ale nie tylko :) Jestem młodą fotografką z Jastrzębia Zdroju, nie rozstaję się z aparatem, a moją ulubioną dziedziną w fotografii są ludzie i ich emocje. Jeżeli nie będą Państwo pewni czy spodobają się Wam zdjęcia, możecie wziąć udział w konkursach, które organizuję na Facebooku, a w których można wygrać darmowe sesje fotograficzne :) link do Facebookowej strony na blogu. http://www.annawojciechowska.pl Pozdrawiam, Ania :)

Gość Jasiek______
Pani Aniu! http://www.annamari.webd.pl/fotoslub/slub51.jpg Po pierwsze, czy kolor garnituru w rzeczywistości, ma cokolwiek wspólnego z kolorem na zdjęciu? Nikon D80 to bardzo porządny aparat i nie wiem, jak można takie zdjęcia robić. Może pewnym wyjaśnieniem będzie to, co znalazłem w EXIF-ie. Jak się daje Exposure Mode = Auto exposure, a do tego Sharpness = Hard, to zdjęcie dobre nie może być. Stąd sukienka jest tylko białą plamą. A używa pani, bo to też widać Software = Adobe Photoshop CS3 Windows - ja się pytam, po co? http://www.annamari.webd.pl/fotoplener/plener36.jpg - niech mi pani powie, po co oni leźli na ten dach? Ani ciekawej perspektywy, ani nic ciekawego w prawie zrujnowanych budynkach. Ten samolot chciała pani pokazać nad tym dachem? Każde zdjęcie powinno mieć sens - proszę mi powiedzieć, jaki sens widzi pani w tym zdjęciu? Nie wystarczy krótki obiektyw, trzeba patrzeć, co chcemy przez skróconą perspektywę pokazać. http://www.annamari.webd.pl/fotoslub/slub16.jpg - no comment!

Gość AnnArt
Nie napisałam tu po to, żeby szukać z kimś konfliktu ;) Nie każde zdjęcie musi się podobać, nie każde, a być może mało które jest idealne i mam świadomość, że dużo nauki i pracy przede mną. Mimo to Panie Jaśku, o wiele lepiej jest usłyszeć krytykę w trochę milszym tonie, bo ja na prawdę bardzo chętnie ją przyjmuję, jeżeli jest konstruktywna. Mimo wszystko mam nadzieję, że na stronie znalazło się chociaż jedno zdjęcie, które przypadło Panu do gustu. Pozdrawiam :), Ania

Polecam studio Foto Kieca. Mają teraz bardzo korzystną promocję wiosenną. Całodobowe fotografowanie wraz z 3 fotoksiążkami kosztuje 1500zł! Zdjęcia piękne (choć każdy ma inny gust). Warto zajrzeć na stronkę. Myśmy już wybrali i jeśli ktoś się również zdecyduje to szybko gnać bo terminów zostało niewiele :)

Gość wyjątkowo się
z toba zgadzam Jasiek a tu: www.bednarczyk.org.pl to przepraszam chodzi o t ożeby trafiac te ruszające się ramki?

Gość AnnArt - Anna Wojciechowska
Bardzo sobie cenię osoby, które lubią dużo pisać na temat innych, nie będąc na tyle odważne, żeby podpisać się pod tym imieniem i nazwiskiem.

Gość przewodnik-ślubny
Witaj :) Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mnóstwo przydatnych treści oraz linków. Pomożemy w wyborze sali, sukni ślubnej, fotografa czy też różnych innych dodatków. Zapraszam również osoby, które chciałyby zareklamować coś związanego ze ślubem.

Gość Agnieszka Miłoś
A ja polecę innego fotografa też z Jastrzębia Zdroju www.mniemczyk.pl Byłam gościem na ślubie na którym robił zdjęcia, bardzo dyskretny a przy tym przyjemny człowiek. Zdjęcia są również bardzo miłe w odbiorze jednym się mogą podobać innym nie. Mi się podobają bardzo więc polecam :)

Gość mmmmonikaaaaa86
A ja polece Patryka Stanisza z Żor http://patrykstanisz.com/ wykonywał zdjęcia na ślubie mojej siostry. Pełen profesjonalizm, zdjęcia które otrzymała siostra są przepiękne.

Gość Gegory003
Panie fotografie mmmmonikaaaaa86 zanim pan się zaczął tu reklamować powinien pan doprowadzić stronę do prawidłowego działania, bo tak jak jest teraz to nie jest to strona reklamująca pana dzieło. Raczej działanie tej strony jest dla pana anty reklamą. Więcej też prawdy podczas reklamowania się na forum, bo to też jest anty reklama.

Gość fotograf ŁMfoto
Fotografia Ślubna Łukasz Bednarczyk www.bednarczykpolska.strefa.pl http://www.bednarczykpolska.strefa.pl KONTAKT: firma ŁMfoto Fotografia Ślubna Łukasz Bednarczyk tel.kom.602-228-968 GG:2484505 serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pracami Obecnie trwają zapisy na rok 2012 choć kilka wolnych znajdzie się jeszcze na 2011.

Gość fotogolik
Akuku2011, zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, pakiety już od 500 zł - pozdrawiam FotoGolik Fotograf Rybnik www.fotogolik.pl

Gość Przypominalska
Pani Karino bez sensu się pani tutaj reklamuje. Tutaj o pani było mnóstwo już tematów i nie były to tematy pani przychylne. Zresztą pani strona i zawarte na niej zdjęcia jest tak samo wiarygodna ja to zamieszczone na kafe polecenie pani usług.

witam gdyby ktoś poszukiwał obsługi foto-video to zapraszam www.studiopixel.com.pl pozdrawiam Krzysztof Mechel

Gość wesolyromciooo
Witam. Czytam sobie te wypowiedzi i nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Gdybym ja się żenił to pseudoartystów z cyfrowymi aparatami wysłąłbym na księżyc. To koniec fotografii artystycznej, którą teraz wypada nazwać grafiką artystyczną!? Podobałą mi się wypowiedż na temat obiektywów. W tej chwili trwa wyścig kto ma nowszy sprzęt, kto robi bardziej ekstremalnymi obiektywami, o zgrozo jeśli większość fotek pseudo artysty jest wykonanych rybim okiem niewiele lepiej jak supertele. Należy współczuć wszystkim zawodowcom jak na takiej imprezie pojawi się gość,który ma poczciwą Zorkę z dobrym obiektywem( nomen omen te szkiełka chętnie podpinają posiadacze Leic M i ucierają nosy każdemu zawodowcowi i jeszcze za darmo. Swego czasu miałem przyjemność fotografować wesela,ale w tej chwili traktuję to jako tylko zabawę. Najsmutniejsze w tym jest to, że większość z tych zawodowców (młodych),którzy przy naiwności UE wzięli kasę na otwarcie interesu uwierzyło, że jest artystami.Dobrze,że w plenerach coś w (90 procentach)jest tło bo by nic na nich nie było. Mój kolega nazwał ich Misie. Bo każdy taki myśli, że jak kupi drogą cyfrówkę myśli-misię wydaje,że jestem super fotograf. Aha! Ludzie dostają to na co zasługują. Jaki poziom odbiorców taki poziom zawodowców. Szkoda, że ludzie przenieśli dyskusje o fotografii fotografach na strony internetowe, na których nie można rozróżnić fotki z telefonu lub smatfonu od zawodowej cyfrówki. A kto jeszcze ogląda foty na papierze?! Największą żenadą jest to że my odbiorcy jesteśmy ludzmi z ulicy. Ktoś powie jak to? No tak jak zakłąd artystyczny nie jest przy głównej ulicy to reszta nie istnieje!? I tak zostaliśmy ludżmi ulicy.Byleby tylko nie wylądować na tej samej ulicy(bruk) przy naszej ludzkiej naiwności. Fotografowie zamiast przykłądać się do pracy posługiwać się światłomierzem, analizować światło napiernicza 6, 8 klatek na sekundę, zakłąda rybie oko, myśli restę wykadruje lub nie może koparka traktor się spodoba i już. No ale każdego szkoda. a tu jeszcze fotoksiążki, kubki koszulki szlaczki pozłacane ramki, łądne pudełko na śmiecie itp. To świetny sposób na ukrycie bezwartościowych zdjęć - tfu... grafik popsutych Photoshopem Corelem!!! Aby robić dobre foty cyfrakami to powinno posiadać się dużą wiedzę z fotografii. jak się tego nie posiada to lepiej nie brać się za zdjęcia, szczególnie ślubne!!! Panie młode mają blade twarze jak by je wyjęto z mąki, czarno białe najczęściej są pozbawione półtonów tylko czerń i biel lub żółty. Nooo ale kto lubił lekcje plastyki? Tego jeszcze uczą w szkołach? Przy takim podejściu pseudofotografów do tematu, zaczynam się wstydzić że mam coś wspólnego z foto. Nikt nie wyciąga wniosków choćby z faktu- że dla większości fotografowanie to jest gorsze niż wizyta u dentysty. Ale co to profesjonalistó obchodzi. Myślą tylko o sobie podsumowują kto ile tysięcy zrobił na jednym weselu, a tu jeszcze potencjalny klient wygaduje_ tamci to dają 2000 albo więcej za mnijsze pieniądze. Tfuu! Dobrze, że tu wszyscy mogą się darmowo zareklamować. Będzie większa kasa do podziału! Dyskutujemy o gustach ale o tym się nie rozmawia lub nie powinno się rozmawiać!!!!!! Wszystkim- fotografom, parom młodym,życzę powodzenia i wszystkiego dobrego.

Gość AlanŁódź
wesolyromciooo - a u lekarza od głowy to ty człowieku byłeś?? Wiesz ze gdzieś coś słychać tylko nie wiesz jakiego tematu to dotyczy. TAK MASZ RACJE NIKT JUŻ NIE ROBI ZDJĘĆ NA PAPIERZE- tylko debil może coś takie go napisać. Papier to jedyny w miarę bezpieczny nośnik na lata który nie ulegnie zniszczeniu. Pokaz mi płytę lub dysk który wytrzyma więcej niż 10 lat. Pamięci flesz też as podatne na przepięcia i uszkodzenia. Cale szczęście że już nie robisz zdjęć bo jednego amatora jest mniej. Co ludzie pogonili za jakość i twój profesjonalizm i teraz żal dupę ściska. Musiałeś odreagować złość i napisać wybroczyny typu blebleble.....

A fakt faktem jest że to kretynizm z tymi forami fo kazdy kazdego obżuca błodem pod Pseudonimem. Tacy barani zawsze beda i tyle podepnie sie pod temat a pewnie jest pseudo fotografem i jedzie po innych a to zle kadry i kolory po prostu takich ciulów powinno sie wybić ale nie mam adresów :) A młodzi powinni sie spotykać z fotografami i tam dowiedziec sie wszystkiego a jak im sie dupy nie chce ruszyc to trafia na takiego jednego ciula i zamiast zdjęć dostana wielkie nic.