Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepiej późno niż wcale

Chce rozstać się z mężem!!!

Polecane posty

Mam dość tego człowieka i jego zachowania! Jestem w 6 miesiącu ciąży a on traktuje mnie jak bym była nikim! Ma gdzies co czuje i jak się czuje. Chyba nigdy nie byłam szczęśliwa dłużej niż tydzień o ile tygodniowe szczęście można nazwać szczęściem... Ciągle mnie okłamuje. W ogóle jakiś cud się chyba stał, że nie zniszczył mi Świąt... Jeszcze został sylwester - powiedziałam mu, że sylwestra ma spędzić ze mną bo nie będę siedziała sama w domu, a później niech robi co chce! Może się pokować i wyprowadzać! Ja potrzebuje spokoju a nie ciągłych nerwów i płaczu Nawet nie wiem czy był dzisiaj w pracy... podobno był a teraz jest u brata i mu pomaga z montażem kabiny prysznicowe, nosz kurwa hydraulik się znalazł... pewnie znów kłamie i coś wypił. Mam tego serdecznie dośc. Całymi dniami siedze sama

Gość dfdfdfdfdfdfd
border="0" align="absmiddle"> kurwa

Gość kurtka.debenhams
powiedziałam mu, że sylwestra ma spędzić ze mną bo nie będę siedziała sama w domu, a później niech robi co chce! Może się pokować i wyprowadzać! naarwde nie rozumiem...jak ten koles aytrzymal z kims takim jak ty.....to rzeczywsicejakis debil...szkoda go

Jemu jest ze mną za dobrze, wszystko ma! i od tego mu się w dupie po przewracało. On doskonale wie, że jak go zostawie to zostanie sam jak palec i nic nie bedzie miał

Gość kurtka.debenhams
powiedziałam mu, że sylwestra ma spędzić ze mną bo nie będę siedziała sama w domu, a później niech robi co chce! Może się pokować i wyprowadzać! naarwde nie rozumiem...jak ten koles aytrzymal z kims takim jak ty.....to rzeczywsicejakis debil...szkoda go

To nie znasz jego!!!! Coś mi się należy od Niego! Sama w sylwestra w domu siedzieć nie będę!

Gość pawlinkosz
rozumiem Cię doskonale.....mam to samo ..

Mam wrażenie, że nie potrafisz rozmawiać ze swoim mężem o swoich potrzebach. Ciągłe kłótnie są tego dowodem. Nie zachowuj się jak dziecko bo nim już nie jesteś, a bycie "samą" parę godzin nie jest tragedią. Wygląda też na to, że lubisz być w centrum zainteresowania i do tego niezła z Ciebie histeryczka. Aż ręce opadają, jak się czyta, co napisałaś, a już nawet nie chcę wyobrażać sobie jak mu wiercisz dziurę w brzuchu, że ma z Tobą zostać. Rozstań się z nim, jeśli masz ochotę, tylko nie tup przy tym nogą bo dorosły człowiek wypada w tej roli nieco śmiesznie. 🖐️

Coś mi się należy od Niego! I sama w sylwestra w domu siedzieć nie będę!

Gość huhuh
to wyjdz gdzies i nie pierdol glupot!ie dziwie mu sie ze ciagle gdzies wychodzi skoro w domu ma taka rozchisteryzowana paniusie.. rozkazy wydawac to mozesz psu a nie mezowi.. masz racje daj mu rozwod, pewnie znajdzie lepsza niz TY!!!

Gość huhuh
to wyjdz gdzies i nie pierdol glupot!ie dziwie mu sie ze ciagle gdzies wychodzi skoro w domu ma taka rozchisteryzowana paniusie.. rozkazy wydawac to mozesz psu a nie mezowi.. masz racje daj mu rozwod, pewnie znajdzie lepsza niz TY!!!

Gość prowokejszynnnn
haha

powiedz mi autorko a przed ciążą to święty byl??? pewnie nie...co nie przeszkadzało ci w planowaniu potomka

Tak, ja jestem idioatka a jemu wszystko wolno!!!! Tylko, że to ja siedze sama od 7 rano do 22 a czasem nawet 2-3 dni. Tak jak dziś, też nie wróci na noc i pewnie przez kolejne 2 dni!!!! Pieniedzy nie daje! Nie interesuje sie mna i malenstwem!!! Paniczowi trzeba wszytsko podać pod nos! ale tak to ja jestem ta zła. Bo chce mieć męża, dla którego bede coś znaczyła i chce być po prostu szczesliwa!

Wielką łaske mi zrobił, że Święta ze mną spędził? To był jego obowiązek! Święta spędza się z odzina, a on ma tylko mnie! A ja mam za dobre serce! Za każdym razem wybaczałam jak wracał po 2-3 dniach! Ale teraz mam juz dośc! Jakos sobie poradze, a on niech zostaje sam jak palec i niech dalej sie stacza!!!!!!!

Wielką łaske mi zrobił, że Święta ze mną spędził? To był jego obowiązek! Święta spędza się z odzina, a on ma tylko mnie! A ja mam za dobre serce! Za każdym razem wybaczałam jak wracał po 2-3 dniach! Ale teraz mam juz dośc! Jakos sobie poradze, a on niech zostaje sam jak palec i niech dalej sie stacza!!!!!!!

Wy jesteście jacyś nienormalni !!! Kobieta jest w 6 miesiącu , a Wy piszecie takie komentarze ? Przecież Jej nie wolno się denerwować ! LUdzie.. uszanujcie trochę to , w jakim jest stanie, ok ? Co do męża.. widziałaś za kogo wychodzisz za mąż. Mogłaś go aż tak bardzo nie rozpieszczać, ale może daj mu jeszcze szansę :) POwodzenia i gratuluję dzieciaczka :)

Jak poznaliśmy się 7 lat temu był zupełnie innym człowiekiem, jak wychodziłam za Niego za mąż też tak nie był. Zmienił się strasznie. Mam nadzieje, że jakoś dam sobie radę chociaż nie powiem strasznie się tego boje, bo nie pracuje... nigdy nie pozwolił mi iść do pracy...

Gość pretty like me
wuidzialy galy co braly

Gość a ja powiem ze Ci wspolczuje

Dziś jestem w 8 miesiącu i dalej to samo ehhhh