Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec i ex-dziewczyna

Ojciec i moja dziewczyna zdradzili mnie!

Polecane posty

Nienawidze ich. To co ojciec zrobił jest niewybaczalne . Przez całe życie mnie krzywdził. Najpierw zostawił moją matke jak była w ciąży , później gdy moja mama umarła to też nie mogłem na niego liczyć i na wychowanie wziął mnie dziadek. Ale to co teraz zrobił jest dla mnie wyjątkowo przykre,od kilku miesięcy sypiał z moją dziewczyną. A ja byłem skończony idiotą,liczyłem na to że on się zmienił, że coś zrozumiał, ale się myliłem. Dzisiaj mi o tym powiedzieli że są razem. Nawet nie chce ich znać. Dwa tygodnie temu ta dziewczyna mówiła mi o planach na przyszłość, o tym że chce mieć ze mną dzieci a potem sypiała z moim ojcem. Do ojca nie powinnem się już odzywać, tak mi radził dziadek, że ojca powinnem olać bo to jest zwykły śmieć i miał racje.

Gość znajdź sobie inną dziewczyne
a p ojcu nie myśl.Lepiej nawet że tak się stało,niż żeby to stało się po ślubie.

Gość knmsgld
a co tu kurwa dzis dzieje sie jak nie tesc chce sie ruchac z synowa , to dziewczyna rucha sie z ojcem chlopaka widac taka fala tematow nachodzi na kafeterie szczegolnie wtedy gdy szkoly maja wole :D oj dzieci , dzieci zal was , ze tylko na taka wyobraznie was stac :)

Czuje się tak poniżony! Nie wiem ajak oni mogli mi coś takiego zrobić, zaufałem ojcu po tym jak zostawił moją matke, do dziewczyny miałem pełne zaufanie a oni sypiali ze sobą , ojciec bez żadnych wyrzutów sumienia mi to powiedział. To zwykły skurwiel. Po raz kolejny w życiu mnie skrzywdził! Zostawił moją matke, nie znał mnie nawet wtedy gdy moja mama umarła a teraz ruchał moją dziewczyne.

Gość szkoda mi ciebie stary

Gość szkoda mi ciebie stary
Widocznie Twoja dziewczyna dostała od Twojego ojca to czego nie miała od Ciebie :D:D

Gość przynajmniej wiesz co to za
dziwka :classic_cool:

Gość przykre
ale w rodzinie nic nie ginie :o

Wiem! I nie chce mieć z tą dziewczyną nic wspólnego, zawsze będę pamiętał to jaką krzywde mi wyrządziła, i to jak mnie upokorzyła. Staram się o nich nie myśleć. Sam się nad tym zastanawiałem w czym mój ojciec lest lepszy ode mnie?! Życze temu staremu śmieciowi jak najgorzej, jak mogłem myśleć że on się zmienił!

Gość ona nie była ciebie warta

Gość jeśli to nie prowokacja to cie
sz się że tak się stało :classic_cool: