Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak pytttaam sobie

Czy Was też śmieszy facet niosący kobiecie torebkę ?

Polecane posty

Gość a tak pytttaam sobie

Zawsze się zastanawiam czy to facet jest taki głupi, że niesie torebkę kobiety i nie jest mu wstyd - nie chodzi o zakupy, siatki itp., ale torebkę jego kobiety, czy też dziewczyna ma w niej tyle kilogramów, że nie potrafi sama jej unieść. Sama nie dałabym facetowi nieść swojej torebki, On też by jej nie niósł bo to komicznie wygląda. Wczoraj patrzę w centrum handlowym - idzie facet z gustowną czerwoną torebką i kurtką swojej damy, a ta niczym dama bez niczego w rękach :D

Gość hopla hej
mnie nie śmieszy ,ja mu ją wyrywam i w nogi

Gość jak by ktoś mógł pomóc
bo ona to jakas lalunia była, a on chyba na łeb padł:D podtrzymać na chwilę jak sie ubiera czy cos to ok, ale zeby tak nosić:D

Gość cichuteńka obserwatorka
Torebka jest jedną z ozdób kobiecego stroju. Dlaczego facet miałby się babską ozdobą upiększać? Może jeszcze broszka i koraliki? ;)

Gość ale glupie gadanie
ja nosze w torebce duzo rzeczy, m.in. jego parasolke jak jest deszczowo, jego aparat foto jak jestesmy gdzies na wyjezdzie, picie itd. ponad 1kg na pewno a czasem ponad 2kg i ja mam to dzwigac jak wstapimy gdzies na zakupy do marketu? on nosi bo jest uprzejmy i go nie obchodzi co durne ludziska sobie mysla :P

Gość kariolana
na wzór teletubisia :D

Gość ale glupie gadanie
ja nosze w torebce duzo rzeczy, m.in. jego parasolke jak jest deszczowo, jego aparat foto jak jestesmy gdzies na wyjezdzie, picie itd. ponad 1kg na pewno a czasem ponad 2kg i ja mam to dzwigac jak wstapimy gdzies na zakupy do marketu? on nosi bo jest uprzejmy i go nie obchodzi co durne ludziska sobie mysla :P

Gość ghjkl
w życiu bym nie dała nieść facetowi moja torebke.Też mnie śmieszy ten widok.Zreszta mój cieszy sie że nie mam tego paskudnego zwyczaju wciskania mu torebki żeby niósl

Gość lustroo
o tak! tez mnie to bawi. takie bez sensu. ja rozumiem jak kobitka cos kupiła i cos tam nosi, ale tak normalnie to nie:O

hahah też mnie to rozwala. Cieszę się, że nie tylko ja zwracam na to uwagę :D.

a mnie śmieszą laski które idąc ze swoim facetem któremu dają dupy muszą se same radzić :o i ich facet nie poczuwa się do niesienia torby... ech :) no wiadomo że torebka 2cm x 4 cm to głupio jak niesie chłop ale ja mam dużą torebkę i mi zawsze niesie ktoś ;) jak nie chłopak to kolega albo tata :D

Szczerze mówiąc nie spotkałam się z takim widokiem. Jednakże sądzę, że po to kobieta zabiera torebkę, żeby ją nosić, a także, żeby wykańczała cały strój. Jak jej za ciężko niech nie nosi wcale.

Je taime mon amour moje torebki są uzupełnieniem stroju i ja powinnam je nosić. ;) Jak torba jest wielka i ciężka to ok, ale nie przesadzajmy.

Gość vnm
o matko tez mi coś...mi tez mąż niesie torebkę jak mi niewygodnie albo jak mam za ciężką bo napcham w nią za dużo rzeczy...oboje mamy gdzies co mysla inni....i smiesza mnie teksty ze to gejoeskie i niemęskie....to widocznie wasi faceci sa niemęscy skoro jego męskość objawa sie tylko tym ze nie nosi kobiecie torebki :D:D