Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co myśleć

Nie wiem co mam myśleć..........

Polecane posty

Gość Nie wiem co myśleć

Gość Nie wiem co myśleć
Ostatnio zauważyłam, że budzę się w nocy i mam wrażenie, że widzę, że mąż "zabawia" się rękoma przy swoim "wacku". W sumie to jak tylko otwieram oczy to On ręce za chwile ma juz na widoku i zmienia pozycje do spania. Na początku myslalam, ze drapie sie po "jajkach" bo tak lubi, no ale teraz nie wiem co myslec? Jestem w 5 miesiacu ciązy ale kochamy sie raz, dwa razy na tydzień, wiec..... Potem nie moge zasnąc. Męcze sie od 3 albo 4 w nocy i przynjamniej godzine nie spie bo nawiedzają mnie mysli dlaczego On to robi i czy rzeczywiscie tak jest? Raz jak myslalam ze znowu cos robi to sie odwróciłam i popatrzyłam na niego, a On spał! To juz chyba jakas obsesja z mojej strony?!?!?!?! Jak z nim o tym porozmawiać?

Gość Nie wiem co myśleć
Ostatnio zauważyłam, że budzę się w nocy i mam wrażenie, że widzę, że mąż "zabawia" się rękoma przy swoim "wacku". W sumie to jak tylko otwieram oczy to On ręce za chwile ma juz na widoku i zmienia pozycje do spania. Na początku myslalam, ze drapie sie po "jajkach" bo tak lubi, no ale teraz nie wiem co myslec? Jestem w 5 miesiacu ciązy ale kochamy sie raz, dwa razy na tydzień, wiec..... Potem nie moge zasnąc. Męcze sie od 3 albo 4 w nocy i przynjamniej godzine nie spie bo nawiedzają mnie mysli dlaczego On to robi i czy rzeczywiscie tak jest? Raz jak myslalam ze znowu cos robi to sie odwróciłam i popatrzyłam na niego, a On spał! To juz chyba jakas obsesja z mojej strony?!?!?!?! Jak z nim o tym porozmawiać?

Gość o chryste panie

Gość z tych hormonow niezle
ci odpierrdala

Gość Nie wiem co myśleć
No ale porozmawiac z nim o tym? Czy moje mysli zatrzymac dla siebie?

Gość sssswwwwwwww
Bosz, to mu obciągnij i nie będzie problemu :O Dlaczego ci to przeszkadza?

Nawet zakładając, że to nie Twoja chora wyobraźnia... to co jest złego w tym, że sobie konia zwali? Ma na dziwki iść, skoro ma ciśnienie, a z Tobą może się pobzykać "aż" raz albo dwa w tygodniu?

To jest normalne u mężczyzn. Po prostu on potrzebuje więcej seksu widocznie niż Ty. Lepiej jak to robi sobie sam niż gdyby z jakąś inną kobietą!! Jak Ci przeszkadza to porozmawiaj z nim o tym. Zapyta wprost czy się masturbuje.

Gość sssswwwwwwww
masturbacja jest zła :D:D:D SKąd wy się bierzecie?

Gość Nie wiem co myśleć
Mąż jest typem mężczyzny ktory potrafił 2 lata czekać az dziewczyna zgodzi sie na wspolzycie, wiec nie potrzebuje czestych kontaktow seksualnych. Przynajmniej tak mi sie wydawało. To zawsze ja chcialam wiecej sie kochac itp. Mysle ze 2 razy na tydzien to nie jest zly wynik biorac pod uwage ze jestem w ciązy. Hm... nie raz wiedzialam ze z rana chodzi do lazienki w wiadomym celu, ale zeby w lozku przy mnie???!!!!!!!

Gość dsfasdfsdfsd
maz ktory wali sobie konia przy zonie buahaaa co to za typ ze ty go nie zaspokajasz

Gość Nie wiem co myśleć
No to może jednak on sie tylko drapie..... nie raz zauwazyłam strupki na jego "jajkach". Nara

Gość Nie wiem co myśleć
Dzis sie z nim pokocham a potem żartobliwie powiem, ze teraz nie bedzie sie musiala sam w nocy zabawiac. Zobacze jaka bedzie reakcja.

"Mysle ze 2 razy na tydzien to nie jest zly wynik biorac pod uwage ze jestem w ciązy." Może i niezły, ale widać nei wystarczający. I tak serio - czemu Ci to przeszkadza?

Gość Nie wiem co myśleć
Tak serio, to mowie do siebie ze to nic takiego, ze faceci tak robia, ale to widocznie siedzi gdzies głebiej we mnie,ze w jakis sposob mi to przeszkadza. Sama nie wiem. Nie przezkadza mi jak rano widze ze mu stoi (jak kazdemu chyba) i idzie do lazienki (bo spieszymy sie do pracy), ale to ze "chyba" robi to gdy ja jestem obok w nocy. Jesli ktos mi wytlumaczy to bedzie super bo sama siebie nie rozumiem.

Gość Nie wiem co myśleć
Tak serio, to mowie do siebie ze to nic takiego, ze faceci tak robia, ale to widocznie siedzi gdzies głebiej we mnie,ze w jakis sposob mi to przeszkadza. Sama nie wiem. Nie przezkadza mi jak rano widze ze mu stoi (jak kazdemu chyba) i idzie do lazienki (bo spieszymy sie do pracy), ale to ze "chyba" robi to gdy ja jestem obok w nocy. Jesli ktos mi wytlumaczy to bedzie super bo sama siebie nie rozumiem.

Gość Nie wiem co myśleć

Gość facet987978979
rano mu stoi bo to normalne u 99 % facetow mocz w pecherzu sie zbiera ale walenie kolo icebie to nie jest normalne. facet ma albo problemy osobowosciowe albo walil cale zycie i jest nie smialy albo wyobraza sobie inna kobiete

Gość Nie wiem co myśleć
Dzieki facet987978979 za odpowiedz. Tak myslalam ze to nie jest normalne, wiec moze On jednak tego nie robi, bo to normalny facet a ja sobie cos ubzdurałam. Te hormony w ciazy to jednak istnieja, bo myslalam ze u mnie ich nie ma, tak łagodnie przechodze ciąze.

"rano mu stoi bo to normalne u 99 % facetow mocz w pecherzu sie zbiera" a co ma mocz w pęcherzu do wzwodu porannego bo nie wiem?? pierwsze słyszę żeby któremuś pała stawała jak mu sie sikać chce. to sa przeciwstawne potrzeby.

Nie lepiej zapytac męża niz osoby na kafeterii. Czy ktos stad sypia jeszcze z Toba i mężem ze moze wiedziec co On robi w nocy pod kołdrą.

Gość dsfasdfsdfsd
"frufru "rano mu stoi bo to normalne u 99 % facetow mocz w pecherzu sie zbiera" a co ma mocz w pęcherzu do wzwodu porannego bo nie wiem?? pierwsze słyszę żeby któremuś pała stawała jak mu sie sikać chce. to sa przeciwstawne potrzeby." To ma ze gdy jest pelny uciska nerwy odpowiadajace za wzwod dziewczynko

"Dzieki facet987978979 za odpowiedz. Tak myslalam ze to nie jest normalne" No i autorka wreszcie doczekała się upragnionej odpowiedzi ^^

"Dzieki facet987978979 za odpowiedz. Tak myslalam ze to nie jest normalne" No i autorka wreszcie doczekała się upragnionej odpowiedzi ^^

A jak w ciagu dnia chce się facetowi sikac i nie ma gdzie załatwic potrzeby to jakos mu nie stoi. Rano pomiedzy 4 a chyba 6 faceci maja największe stężenie hormonów. Poza tym przy budzeniu sie powstaje zwiekszone cisnienie krwi. Stąd poranne wzwody które sa rózne u kazdego faceta ze wzgledu na jego układ hormonalny.

Gość dsfasdfsdfsd
kobieto to jest normalna reakcja przy pelnym pecherz przestan tu pitolic bylo milion tematow o tym

Gość hahalol23
Britnej z Pirs stezenie hormoow to ty masz w glowie buahaaa

Gość drurnababa
Stezenie hormonow to ty masz w swoim wyimagiwanym swiecie. Nie facetowi nie stoi na twoj widok tylkolac mu sie che

Gość drurnababa
Stezenie hormonow to ty masz w swoim wyimagiwanym swiecie. Nie facetowi nie stoi na twoj widok tylkolac mu sie che