Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę was bardzo o informację

Przesuwanie jazd - czy mam do tego prawo? KURS PRAWA JAZDY.

Polecane posty

Zostało mi 6h do końca kursu - i chciałam je sobie zostawić do wyjeżdzenia po nowym roku, bo mam egzamin 12 stycznia. Ale on mi wpisał już wszystkie przed (na środę i czwartek - po 3h). Ale ja tak nie chcę i chciałam Was zapytać czy mam prawo odmówić i przełożyć? Bo ten instruktor robi z tego straszne problemy - jak kiedyś chciałam przełożyć powiedział mi, że nie moge, bo mi przepadną. Jak to jest?

Gość kitkaaaaaaaa
Idź do lekarza i weź zaświadczenie, że jesteś chora. Musi przełożyć. Ja przekładałam jak mi odpowiadało i umawiałam się jak chciałam.

tak - godziny kursowe. Wiele osób tak przeciez ma - że zostawia np. 2h na sam dzień egzaminu żeby tam dojechac, więc nie wiem o co Ci chodzi. Ja pytam o przełożenie - czy mam prawo nie podając powodów?

Nielegalne... a powiedz kto najpierw wyjeździ wszystkie godziny i dopiero wtedy zapisze się na kurs.. zanim nadejdzie dzień egzaminu to kursant wszystko zdąży zapomnieć ;) Moim zdaniem masz prawo przesunąć.. chyba,że instruktor ma już na te dni naprawdę tyle jazd,że nie da rady nigdzie Cię wcisnąć..