Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 19 grudnia grrrrrrrr

moja głupota.............?

Polecane posty

Gość 19 grudnia grrrrrrrr

Oceńcie i pomóżcie. Otóż od jakiegoś czasu (1,5 roku) spotykam się z pewnym mężczyną. Nie jesteśmy parą oficjalnie, on tego nie chciał, kiedy znajomi pytali o mnie mowił "koleżanka" pomio, że spotykaliśmy sie, spędzaliśmy razem mnóstwo czasu, poznaliśmy swoje rodziny, znajomych, wszyscy go mieli za mojego chłopaka. Od początku sie starał o mnie była ta "chemia" Liczyłam na to że z czasem uda nam sie stworzyć związek, bylo między nami coraz lepiej, ale zrobil co zrobił To znaczy zostalismy zaproszeni do jednego z klubów w naszym mieście na impreze urodzinową do koleżanki. Nie miałam ochoty pójść, w końcu uległam. Było to w trakcie Adventu, wiadomo mniej ludzi itd. Panowie więc pili, alkohol lał sie strumieniami, z babkami skoczyłyśmy na parkiet tańczyć, nie wim ile to wszystko trwało tez trosche piłam. Ale mów jacet zniknął. Jak sie okazało w objeciach jakiejs panny na immym parkiecie. To co robili to Nne był to zwykły taniec. Obraziłam się. Facet mnie przepraszał i przeprasza do dziś. a Ja nie wiem co mam zrobić, bo niby w związku nie jesteśmy, a on nie jest tak naprawde Moj. Co mam robić? Czuje sie zdradzona a chyba nie mam nawet do tego prawa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować