Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna25

PROBLEM ... nagłe uderzenie !

Polecane posty

Gość dziewczyna25

Jestem w stałym związku. Jesteśmy ze sobą już kilka lat, i muszę przyznać że jestem szczęśliwa. Jakiś czas temu poznałam jednak kogoś nowego. Na początku uważałam, że to nic groźnego bo chłopak jest w podobnej sytuacji do mnie, a mianowicie ma dziewczynę. Ze mną jednak działo się coś dziwnego. Często o nim myślałam, często pisaliśmy i gadaliśmy. On ostatnio napisał mi, że czuje się podobnie. Zależy mi na moim stałym partnerze i to bardzo. Myślałam, że jedynym rozwiązaniem jest po prostu nie kontaktowanie się , jednak lubię z nim pisać, gadać. Nawet jakbym chciała przestać, to nie wiem czy umiem. Czy w takiej sytuacji przyjaźń pomiędzy nami jest w ogóle możliwa?

Gość cichuteńka obserwatorka
Nie ryzykuj. Zerwij kontakt natychmiast. Poboli i przestanie. Jeżeli pociągniesz to dłużej, to spaprasz sobie życie. Jak to "nie potrafisz"? Potrafisz, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Nikomu swoich rad nie narzucam, ale teraz Tobie chętnie narzuciłabym, mimo, że Cię nie znam, bo naprawdę wiem, co piszę.

Zależy mi na moim stałym partnerze i to bardzo. " w kontekście tego postu powyższe zdanie zgłaszam do nagrody w kategorii dowcip dnia :D

Myślałam, że jedynym rozwiązaniem jest po prostu nie kontaktowanie się , jednak lubię z nim pisać, gadać." jak może to być jedyne rozwiazanie skoro go nie zastosowałaś :D

Gość Lawenda1984
Przyjaciel to ktoś, kogo kochalas, kochasz lub będziesz kochać...pomysl o tym. Moim zdaniem jezeli bedziesz utzrymywac kontakt, Twoja zdrada jest tylko kwestia czasu.

Gość chciałabyś żeby Twój
partner utrzymywał taka samą relację np. z dziewczyną tego chłopaka?

Gość trzezwo myslaca dziewczyna
chyba żartujesz? jak twoj obecny partner się dowie, co robisz i co robiłaś bedąc w zwiazku to chyba cie wysmieje. Nie liczn a przyjaźn z niego strony, faceci tacy są... Pamiętaj: nie patrz na szczęscie innych bo stracisz swoje. Walcz o to czego pragniesz. I nie patrz na to z takiej perspektywy- bo chłopak ise załamie, ja mu tego nie moge zrobic itd. zerwij z nim a tamten chłopak z tamtą. I badzcie szczęsliwi.

Gość tak mysle
skoro ci z nim dobrze to po co myslisz o innym?! pogadaj lepiej ze swoim stalym facetem by zwracal na ciebie wiecej uwagi...bo chyba w tym tkwi problem....i po sprawie! A "kolega" niech zostanie tylko kolega i bye.

Gość trzezwo myslaca dziewczyna
chyba żartujesz? jak twoj obecny partner się dowie, co robisz i co robiłaś bedąc w zwiazku to chyba cie wysmieje. Nie liczn a przyjaźn z niego strony, faceci tacy są... Pamiętaj: nie patrz na szczęscie innych bo stracisz swoje. Walcz o to czego pragniesz. I nie patrz na to z takiej perspektywy- bo chłopak ise załamie, ja mu tego nie moge zrobic itd. zerwij z nim a tamten chłopak z tamtą. I badzcie szczęsliwi.

Gość jeśli on jest gejem
a ty wolisz dziewczyny - to jest możliwa. W innym przypadku skrzywdzicie w końcu swoich obecnych partnerów

Gość jeśli on jest gejem
a ty wolisz dziewczyny - to jest możliwa. W innym przypadku skrzywdzicie w końcu swoich obecnych partnerów