Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kłębek

Jak go sobą zainteresować???

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie! Jakiś czas temu strasznie spodobał mi się pewien chłopak:) Postanowiłam do niego dotrzeć, kiedyś zauważyłam że mój kolega z nim rozmawia, więc zdobyłam na mego lubego namiar - gg, może to głupie ale jestem dość nieśmiałą osobą i o podejściu bezpośrednim nie było mowy:/:( Zagadałam do niego jakiś czas temu no i tu narodził się problem... Na szczęście chłopak nie olał mnie tak strasznie, poza tym zgodził się na przekazanie numeru więc myślałam że będzie ok.\ Jednak on wcale nie jest dostępny jedyne co to mogę zostawić mu wiadomość nie ma kiedy porozmawiać. Nie mam jak do niego dotrzeć:( Może macie jakieś idee, pomysły, co by napisać żeby go zainteresować? Piszcie proszę!!! :)

Gość agata-----
ale nie olala cie tak starsznie tzn odpisal czy nie?

Gość wyowiem sie bo czemu nie
kiedyś też miałam tak samo! :) miałam wtedy 13 lat, teraz mam 19 ;p ale wysłałam chłopakowi linka odnośnie tego, co miał w opisie :) na Twoim miejscu wysłałabym mu wlasnie jakis link np. z youtube, albo np. link do konta jakiegoś wspólnego znajomego, albo mogłabys np. zapytac o sądzi o jakimś miejscu(klubie,pubie), czy był tam, bo słyszałaś, że podobno tak itp. ;p zawsze możesz powiedzieć, że słyszałaś że np. jest dobrym snowboardzistą/jest dobry z maty/angielskiego itp. i czy np. mógłby polecić jakąś dobrą deske, albo udzielić korków, ewentualnie polecić nauczyciela/ szkołe językową - takie wiadomosci na niedostępnym można zostawiać! :))

Gość ujmithd y
nigdy go o nic nie proś, nie narzucaj się i nie bądź przesadnie miła bo przestanie cie szanować po prostu podrywaj go, podniecaj jak na ciebie patrzy, w rozmowie nie zawsze ale często jak jesteście sami albo w towarzystwie mów pociągające teksty, ale nie koniecznie skierowane wprost do niego bo się przestraszy, podczas nich zerkaj się od czasu do czasu do niego. Niech przy okazji wie że jesteś porządną dziewczyną

Dziękuje za odpowiedzi!! :) do agata----- : tak odpisał, za pierwszym razem miło, za drugim też uprzejmie do ujmithd y : Wasze rady napewno działają, lecz problem w tym że jeszcze nie jestem z nim na tym etapie żeby je zastosować tzn. jeszcze się tak nie widzieliśmy żeby porozmawiać :( tu właśnie mam problem jak nawiązać jakaś dłuższą konwersacje.... muszę przemyśleć ten pomysł z linkiem itp.