Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkajokapamietasz

Moj facet chce slub...

Polecane posty

Gość jolkajokapamietasz

A ja mam dopiero18 lat.. znaczy on chce jak bede miala 22, ale ja nie mam tak dalekich palnow, nie wiem co ebdzie za 4 lata, nawet nie mam maury zdanej.. a nie chce mowic co bedzie bo nie wiem... On sie zdenerwowal, jak powiedzialam ze sam ustalil to ze bedzie slub wtedy, a ja nie mialam nic do powedzenia.. powiedzial ze jak ma byc z kms kto nie chce go na stale.. uwazam ze jestem za mloda na take decyzje i deklaracje.. :/jak mu to wytlumaczyc, ze chce z nim byc, ale nie chce podejmowac takich decyzji?

Gość jolkajokapamietasz
jak zwykle nikt.. ehh

Gość melomaniaczka
poiedz mu - fajnie, jak nie znajdzieszz sobie innej przez najblizsze 4 lata to się pobierzemy. a tak na przyszłość ... konsultuj ze mną takie ważne decyzje, Skarbie:-)

Gość jolkajokapamietasz
no tak, ale mysle co zrobic, jak ja w tym wieku nie bede chciala tego slubu, bede miala inne plany?

Gość jolkajokapamietasz
no tak, ale mysle co zrobic, jak ja w tym wieku nie bede chciala tego slubu, bede miala inne plany?

Gość gthyjuki
to pewnie gej ktory chce szybko zony by miec przykrywke, zaden normalny facet nie nalega na plany slubne z 18 latka

Gość znowu woda
Nie wiesz co bedzie za 4 lata. Moze nie bedziesz chciala slubu a moze ci sie cos odwidzi i bedziesz chciala, no pewnosci nie ma. On ce do tego juz teraz nie zmusza, wiec przyjmij jego wersje i niech zycie sie toczy dalej, jesli ci z nim dobrze to badz z nim i jesli za 4 lata dalej bedziecie razem to zobaczysz jakie wtedy bedzie twoje zdanie.

Gość znowu woda
oczywiscie powiedz mu ze chcialbys na przyszlosc aby takie decyzje podejmowal i konsultowal z toba, ze to nic przeciwko niemu tylko zwyczajnie powinniscie razem podejmowac decyzje takie.Jesli ciz nim dobrze o ok, 4 lata to duzo czasu wiec w najblizszy czasie raczej bedziesz miala z tym spokoja jak mowie w ciagu tego czasu zobaczysz co sie bedzie dzialo, czy bedziecie jescze razem za 4 lata, czy zmieni sie twoje zdanie

Gość jolkajokapamietasz
Nie czuje sie komfortowo z tym... ja mam na glowie mature za 4 miesiace, wyor studiow, a nie plany slubne... nie dojrzalam jeszcze do tego, poza tym ja mam wypaczone pojecie o facetch troche, ale nic na to nie poradze...

Gość jolkajokapamietasz
Ale czy przystac na jego propozycje to dobre rozwiazanie?czy troche nie fair, bo w koncu nie mysle ze tak ebdzie...

Gość jolkajokapamietasz
Ale czy przystac na jego propozycje to dobre rozwiazanie?czy troche nie fair, bo w koncu nie mysle ze tak ebdzie...

Gość gthyjuki
niedobre, on chce cie zmusic to jakis pojeb, a potem co? bedzie decydowal kiedy urodzisz dziecko i ile?

Gość gthyjuki
niedobre, on chce cie zmusic to jakis pojeb, a potem co? bedzie decydowal kiedy urodzisz dziecko i ile?