Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałogowa palczka

Dlaczego w pociągach Inter City nie ma przedziałów dla palących?

Polecane posty

Gość nałogowa palczka

Ponad dwa tygodnie temu jechałam pociagiem Inter City i bardzo się zdziwiłam że cały pociąg jest objety zakazem palenia. Jednak mimo to spytałam konduktora czy chociaż w barze można zapalić. Odpowiedział ze nie i że poleca szkolny sposób czyli palenia w ubikacji:O Oczywiście ja nie zastosowałam sie do tej rady, ale w ubikacjach dymu było pełno, co jest dla mnie bez sensu. Nie wiecie może dlaczego w tego rodzaju pociągach zlikwidowano przedziały dla palaczy?

Gość nałogowa palczka
no o to mi chodzi, że palenie w ubikacji jest głupotą. Czytacie co piszę? Tu już nie ma nic do rzeczy czy palę czy nie, bo nawet jako osoba paląca nie chcę korzystać z takiej ubikacji, zakopconej, zadymionej z otwartym oknem w zimę:O Chyba lepiej jakby takie przedziały wciąż pozostały, przynajmniej syfu w kiblach by nie było. I zgadzam się w ubikacjach powinny być czujniki

Gość nałogowa palczka
zalogowana nie czytasz ze zrozumieniem jednak. Nie wiem na jaki pociąg trafiłam, jeżdżę od kilkunastu lat pociągami osobowymi, expresami i IC i nigdy nie spotkałam się z całkowitym zakazem palenia. Ja tam mogę i 8 godzin bez fajki w tym pociagu wytrzymać bo i tak przeważnie śpię, ale chodzi o to, że to trochę bez sensu. Zakaz jest, mandat za to grozi, a konduktor doradza ubikację jako palarnię:O