Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tirurka

Była kobieta mojego faceta.

Polecane posty

Gość Tirurka

Tak się zastanawiam....Czy ze mną jest coś nie tak ,ze chciałabym zobaczyć zdjęcie byłej mojego faceta ??? Poczułam sie bardzo nie miło w momencie kiedy sie wygłupialiśmy ,oglądaliśmy zdjęcia różnych ludzi i w pewnym momencie temat zszedł na mojego pana byłą kobietę...i ze śmiechem na ustach powiedziałam ,że chciałabym zobaczyc jej zdjecie.On natychmiast zrobił sie nieswój ,dziwna minę zrobił i powiedział ,że nie chce mi pokazać,ani tej ,ani wcześniejszej .Myślałam ,że żartuje ...tworzymy otwarty,szczery związek i nie spodziewałam sie takiej odpowiedzi.Zwłaszcza ,ze ja mu nieraz pokazywałam zdjęcie jednego mojego bylego partnera(oczywiście bez podtekstów).I tak chciałam zapytac inne kobiety co one o tym myslą.Czy ze mną ejst wszystko okej?i moje zdziwienie i smutek po odpowiedzi mojego partnera jest jak najbardziej prawidłowy ,czy nie?pozdrawiam

Gość ty jesteś nienormalna
czy to twój pierwszy facet?:o powinnaś się cieszyć że ci nie chce pokazywać zdjęć ex

Gość dłon moze ci na zywo pokazac
po co ci zdjecie

Gość Tirurka
moim zdaniem on coś ukrywa. kiedyś słyszałam plotkę że jego była okazała się transwestytą. myślałam że to niesmaczny, kretyński żart ale teraz zaczynam się nad tym zastanawiać

Gość ty jesteś nienormalna
pewnie żeby mieć pretekst do kłótni na następne 2 miesiące :o