Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

tradycyjnie zapytam

Polecane posty

Regres, nie wiedzialem, ze zająłes się nową specjalnoscią i jesteś teraz krytykiem tworczości forumowej dzięks za konstruktywna :P

ike, większość tzw oryginałów (btw. co za debilne określenie) jest teraz made in china, wiec nie wybrzydzaj :P

Gość komiczne oryginał
a zresztą, może i racja to jeszcze oryginalne życzenia tego samego i spadam! 🖐️ :)

ike, większość tzw oryginałów (btw. co za debilne określenie) jest teraz made in china, wiec nie wybrzydzaj pfffff wybrzydzać będę i nie oceniaj mnie po sobie:)

Regres, nie wiedzialem, ze zająłes się nową specjalnoscią i jesteś teraz krytykiem tworczości forumowej" Twórczości ? Raczej specem od gimnazjalnych podszywaczy ;) Był tutaj juz taki jeden repres, rebres czy jak to go tam zwali :) Ale chłopak jakoś sie zmył stąd , prawdopodobnie obrał sobie nowy cel ;)

Tamari cream zwariowales czy co?" Tami creamik nie zwariował :) lecz sie trochę spedalił :P

dlaczego cholera jasna psia krew na żadnym moim topiku nie może być miło, przyjemnie i normalnie 😡

to wina regresa " cream albo wina kafeterii :D Nie ma to jak swoje niedoskonałości , ciotowatosc, mamejstwo i inne dysfunkcje zrzucić na kogoś innego :P

Regres czyżby brak seksu?Frustracje w Twoim wieku są niebezpieczne dla zdrowia.:P

Regres czyżby brak seksu?Frustracje w Twoim wieku są niebezpieczne dla zdrowia" Sami ani braku sexu ( u mnie) ani tym bardziej frustracji nie zauważyłem :D

sami ja nawet juz za siebie sie obejrzałem i nic :D Tylko śnieg za oknem :D

no cream to w nowy rok wkroczysz nadal jako prawik:)

Bo Kraków to miasto tajemnicze U mnie topnieje u Ciebie leży no chyba że mieszkasz na wsi blisko krakowa:P