Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdfdghyiy

gdzie lepiej pojechac na wakacje.Grecja czy Turcja??

Polecane posty

Gość dsdfdghyiy

????

Gość 93e4ijrewrt4we
ani to ani to az dziw bierze skad sie biora tacy ludzie jak ty.............wlasnie o to chodzi pojechacv poznac calkiem inna kulture religie! jak mozna byc takim prostakiem? i miectaki zasciankowy sposob myslenia! no faklt grecja ci pasuje bo tam masz jak w domu prawie;] bo to w koncu euroa.. tacy ludzie jak ty nie powinni wyjezdzac dalej niz 100km od swojego domu ...dawno nie spotkalam sie z takim prostackim tokiem myslenia

nuna 34 na facetów też krzywo patrzą :D ale generalnie Turcy nie są zli w porównaniu do takich Tunezyjczyków czy Egipcjan :D Co naród to ma inaczej

Gość sdsdfsdf
jestem uzalezniona od grecji co roku jestem na mykonosie moj wujek prowadzi tam hotel, ciocia pracuje..., ale na wakacje jakbym miala sama leciec i placic za hotel to by mnie nie bylo stac, mykonos to wyspa dla najbogatszych wlochow i grekow tak sie mowi i fakt drozyzna jak nie wiem ale raj na ziemi. grecja grecja i jeszcze raz grecja; architektura, muzyka, jedzenie...cud, do arabow juz wiecej nie pojade, bylam w egipcoe turcji maroko, tunezji. tragedia

Gość gość
Moze Grecja. A byliscie na Riwierze Olimpijskiej ? Jesli nie to nawet moge polecić Wam naprawde fajne biuro http://www.antavia.pl z którym mozecie poleciec w te okolice.

Gość gość
Opłaca się wyjechać do Grecji z firmą pana Tomka i pana Maćka, czyli Szavel Travel ( www.szaveltravel.com ). Pierwszy raz jechałem tak daleko autokarem, ale było okej, pan Marek, który kierował okazał się być wyrozumiałym człowiekiem i jak ktoś miał pilną potrzebę się zatrzymać, to nie było problemu. Dużym plusem takich wakacji jest na pewno pogoda, przez całe 10 dni nie spadł ani milimetr deszczu, podczas gdy w PL w tym samym czasie było plus 15 stopni i lało...

Gość gość
tak, pan Tomek i pan Maciek wezmą kasę, wyekspediują was do Grecji, a potem ogłoszą upadek swojej firmy krzak. I w Grecji będziecie koczowali na walizkach w oczekiwaniu na to, aż litościwe państwo polskie na swój koszt sprowadzi was do kraju.