Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamobsesje

mam obsesje na punkcie wyglądu-nie swojego

Polecane posty

Gość mamobsesje

jak jestem z kims oczekuje,zeby ten ktos byl idealny,wszystko mnie wkurza. niby kocham ale jak cos juz jest nietak to bardziej skupiam sie na tym niż na milosci. jakbym sie dowiedziala,ze moj facet ma np sztucznego zęba lub kawałek dorobiony to głęboko zastanawiałabym sie czy z nim byc. pomocy

Gość anomalia z piekła rodem
hej a co powiesz o mnie, jestem piękny, ubieram się modnie, ale mam 5 zębów plombowanych. Przegrałem wg ciebie?

Gość ja mam podobnie
ale bez przesady :D natomiast stroj, ksztalt twarzy, wlosy, oczy...wszystko musi byc idealne inaczej robie sie wredna zolza :-0

Gość rosołek -
a po ile Wy macie lat ?

Gość ja mam podobnie
30 :D

Gość MMMery
Do rosołka: to pewnie jakieś jeszcze nie dojrzałe dziewczyny które nie za bardzo mają poukładany świat wartości...

Gość rosołek -
to podejrzewam ,że same jesteście idalne - skoro tak " niedoskonalości tego świata Wam przeszkadzają ?:)

Gość MMMery
dziewczyny lub kobiety... wszystko jedno...Można mieć 50 lat i być niedojrzałym...

Gość mamobsesje
ja mam podobnie a jak masz?:D naczy moze troszke przesadzilam,ze tak bardzo przezywam. ale np jezeli mojemu facetowi ukruszylyby sie zęby to nie moglabym tego tak zostawic,tylko odrazu wyslalabym go na pilowanie tych zębow,jezeli mialby brzydka fryzure odrazu do fryzjera,cos tam i znowu. kurcze

Gość mamobsesje
rosołek- o to chodzi,że ja nie jestem idealna,tylko oczekuje tego od partnera to mnie boli. moze tak lecze moje kompleksy?

Gość ja mam podobnie
widzisz mam na tyle dobra swiadomosc samej siebie, na tyle duzo doswiadczen zyciowych, ze mam prawo wymagac i jestem wymagajaca nie tylko pod wzgledem wygladu ale i charakteru. Dodam, ze mam ustabilizowane zycie :)

Gość rosołek -
Ty tak poważnie ?

Gość mamobsesje
anomalia z piekla rodem-no cos ty,masz plobmy i jest super,wazne zebys dbal o siebie ,no chyba ze plomby nie są koloru Twoich zębów:D

Gość ja mam podobnie
mam obsesje - ja tez bym odrazu slala do dentysty, jak facet juz ma za dlugie wlosy to odrazu mu to mowie, nie daj Boze zobacze dlugie szpony u nog czy rak :-0 musi sie fajnie ubierac i byc zadbany. Mysle, ze wiekszosc kobiet tak ma tylko te co nas tu krytykuja probuja sobie wmowic, ze dusza jest najwazniejsza i nawet shreka by sobie wziely gdyby byl aniolem :D

Gość mamobsesje
dokładnie :D tylko widzisz ja mam jeszcze taka jazde dziwną,ze szok,wszystko musi byc zrobione tak jak ja kaze,poskladane w kosteczke tak jak ja,i jesli chodzi o ten ukruszony ząb to wiadomo,ze ksztalt nie jest równy tylko taka wzgórka i nie moglabym tak zeby miał tam plombe bo bym sie zle z tym czuła tylko musi być równo wypiłowany. dobra jazda,nie?:D

Gość rosołek -
matko jedyna - gdzie te czasy , kiedy ludzie byli oceniani według zalet charakteru , pracowitości , przyzwoitości , dobroci dla zwierząt .... Jak widze teraz - dla kobiety 30 - letniej najwazniejsze jest ,żeby " był fajnie ubrany " ......pora umierać

Gość mamobsesje
rosołek-dla mnie ubior sie nie liczy tylko te zęby cholerne,włosy.

Gość rosołek -
ale masz jakieś z tym problemy - ? cżesto tak jest ,ze własne niedostatki rekompensujemy sobie w inny sposób - ale to chyba nie tędy droga .

Gość aniuskaaaaa
Shreka to może nie, ale ja nie mam aż takich wymagań od mojego partnera. Według mnie trochę przesadzacie, bo wasi partnerzy podejrzewam że umieją o siebie zadbać w takim stopniu że im to wystarczy i to dla was powinno być najważniejsze :)

Gość mamobsesje
moj facet o siebie dba ale ukruszyl mu sie troche ząb i tak mnie to doluje ze szok. wiem jestem potyrana

Gość ja mam podobnie
no niestety takie czasy... i przyznaje bez bicia, ze mam poglady faceta w damskim wydaniu...czyli wyglad naj naj no i musi mi pasowac charakterem, a pod tym wzgledem tez jestem okropnie wybredna. Na szczescie nie jestem desperatka i nie musze miec kogos u swojego boku, swietnie realizuje swoje pasje i zycie w pojedynke :)

Gość ja mam podobnie
dodam jeszcze, ze sporo lat wstecz tez krytykowalam tych co mierzyli tylko miara wygladu...zycie i doswiadczenia weryfikuja poglady.

Gość mamobsesje
dla mnie rozwiązanie jest jedno-upiłowac ząbka a jak lekarz sie tego nie podejmie i bedzie chcial wsadzic w pol milimetrową uszczerbke zęba plombe to sie zamorduje. :D

Gość a to juz wiadomo czemu
jestes samotna:classic_cool: mysl tak dalej to nigdy nie stworzysz stałego zwiazku:D

Gość rosołek -
do mam obsesję - dobrze ,że zdajesz sobie sprawę ze swojego " porytania " :) zawsze możesz nad tym popracować . Ja też mam świra na punkcie zębów - zawsze wpatruję sie nowo poznanym w gęby ale wyznaję zasadę ,ze jawazniejsze ,zeby były zadbane ,zdrowe . " Popraw to co sie da poprawić a resztą sie nie przejmuj."

Gość wyglad jest wazny
ale to co wy tutaj prezentujecie zakrawa juz na jakies problemy z pychika a nie zdrowym podejsciem do kwestii wygladu:O

Gość ja mam podobnie
tak, podobno spelniam :) a jestem sama z wyboru bo chetnych do partnerowania mi nie brakuje :) sorki za nieskromnosc ale skoro pytacie to jestem szczera. Od 18go roku zycia nie bylo tygodnia, dnia, miesiaca, roku zebym byla sama, teraz w koncu dojrzalam do tego, ze nie potrzebuje meskiego ramienia na kazdym kroku :-0 spytacie czy jestem szczesliwa? Tak bardzo!! :)

Gość aler byloby zabawnie
gdybyscie trafiły na taki chodzący ideał ale on by stwierdził, ze to wy nie jestescie idealne dla niego:D:D:D:D

Gość mamobsesje
przecież mowie,ze nie jestem idealna i moj facecik jest w pełni zadowolony z mojego wyglądu,mowi ze jest idealnie ,chociaz ja tak nie sadze. ale fakt-jestem zawsze zadbana,zeby tez mam ladne ale to nie chodzi o to,ze mu wypadnie ząb a ja z nim zerwe ,wy mnie i tak nie zrozumiecie ja mam swoja obsesje -caly zab wypadnie-to ok ale jak zab jest uszczerbiony to mnie wkurza. rozumiecie? mnie denerwuje male niedoskonalosci i chce cos z nimi wtedy zrobic ,ale po swojemu