Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamobsesje

mam obsesje na punkcie wyglądu-nie swojego

Polecane posty

Gość cosimsiepokrecilo
a ja lubie jak facet ma malo skaze np mala blizne na twarzy, przerwe miedzy jedynkami. oczywiscie zaniedban w sferze higieny nie toleruje

Gość ja mam podobnie
wcale nie twierdze, ze tak sie nie moze zdarzyc :D byloby zabawnie bo w koncu ja moglabym troche powalczyc :P

Gość skoro piszesz ze masz obsesję
to wiesz, ze obsesja nie jest czyms normalnym i wymaga pomocy specjalisty? :classic_cool:

Gość rosołek -
ale to co wy tutaj prezentujecie zakrawa juz na jakies problemy z pychika a nie zdrowym podejsciem do kwestii wygladu-------------------zgadzam sie :) Jeśli taka głupota nie pozwala Ci normalnie myśleć - to coś powazniejszego jest :)

Gość mamobsesje
no nie pozwala,ciagle marze o tym,zeby po nowym roku udal sie do dentysty i to spiłował-tak jestem chora,tak mysle zeby isc z tym do specjalisty-trudno,taka jestem. co do kobiety ktora napisala,ze lubi male blizny i szpary miedzy zebami-tez mi to nie przeszkadza. ja nienawidze malych niedoskonalosci MALYCH

Gość dokladnie rosolek
chyba kazdy zwraca uwage na wygląd ale to co piszą tu niektore osoby to wedlug mnie wymaga wizyty u psychologa badź psychiatry.

Gość A ja na miejscu twojego
faceta wysłalabym cię do psychiatry! I pisze to najzupełniej powaznie! To raczej on powinien sie zaniepokoic twoim zachowaniem.

Gość rosołek -
myśle ,ze to albo nerwica natręctw albo jesteś apodyktyczna :)

Gość mamobsesje
wiem ,naprawde mozecie mnie krytykowac,bo to co pisze jest przykre,ja sama czasami placze i ubolewam nad swoja obsesją bo moge zniszczyc to co jest piekne ale przeciez nie wygram z tym co czuje. nie przerazaja mnie jakies wady typu blizna i w ogole tylko takie minimalne niedoskonalosci. ale skoro jest sie z kims dwa lata on zawsze zachwyca cie idealnym usmiechem to przykro pozniej na cos innego patrzec.

Gość to do psychiatry marsz
bo predzej czy pozniej zniszczysz takim zachowaniem nawet najlpeszy zwiazek!

Gość mamobsesje
chyba nerwica natręctw:D moj chlopak powiedzial,ze jestem troche wariatka ale ciesze sie,ze tak sie nim przejmuje i wszystko wiem na dany temat to chociaz sam sie nie musi martwic-tylko ja robie to za niego:D mi chodzi w glownej mierze o to,uszczerbiony ząb-ok spoko,ale wiecie jak taki ząb sie psuje gdy sie z nim czegoś nie zrobi? chyba dobrze ,ze staram sie o to dbac bo z dwójki w wieku 19 lat zostanie gówno a nie ząb.

Gość tez uwazam ze to nie jest
normalne...

Gość mamobsesje
brak zęba tez tak bardzo nie chyba ze z tylu,ale jezeli jest wprawiony ladny-to jak najbardziej tak. no trudno

Gość Jak ten twoj chłopak
z toba może wytrzymać?!

Gość czyli brak zeba mzoe byc
ale ząb wprawiony już nie?:D

Gość rosołek -
potrafisz sobie wyobrażić swojego ukochanego np . z wybitymi zębami np . w trakcie wypadku ? Potrafiłabyś mieć dla niego takie same uczucia ? Nawet jesli wstawilby te zęby i wiedzialabyś ,ze są wstawione ?

Gość mamobsesje
kocham chłopaka i na codzien pomimo tego co pisze (pewnie dlatego,że jest to anonimowe:D) jestem bardzo normalna dziewczyna ktora dba przytula caluje jest kochana. ale mam takie nerwice natręctw i mnie takie rzeczy irytują,co ja moge poradzic na to..

Gość naprawde idź lepiej
do specjalisty

Gość mamobsesje
ROSOŁEK- JAK najbardziej TAK. wczesniej juz wytlumaczylam,ze denerwuja mnie male niedoskonalosci,ktore mozna szybko naprawic a komus sie dupy nie chce ruszyc i mowi ze to nic,a prowadzi to za sobą pozniej przykre konsekwencje.

Gość taaa najlepiej powiedziec
ze co ja potrafie poradzic i dalej truć zycie! jak sama nie potrafisz sobie poradzic to idziesz do psychologa/psychiatry i sie to leczy a nie uchachana od ucha do ucha stwierdzasz, że trudno ale sie nie zmienisz!

Gość Ona nie dosć że ma nerwicę
natręctw to w dodatku ma chyba nerwicę lękową...co to będzie?! jeju!!!:classic_cool:

Gość mamobsesje
może z czasem to minie,jestem jeszcze bardzo młodziutka i malo wiem o zyciu,pewnie dlatego:D

Gość i jeszcze nerwowo
sie smieje na kafe

Gość mamobsesje
a mam plakac? ja pierdole ludzie troche pokory. juz sie usmiechnac niemozna ,bo to cos strasznego. rada idz sie leczyc,a co wy myliscie ,ze jakis pajac zmieni moje poglądy na dany temat jak zacznie wciskac mi jakies glodne kawalki o zyciu?

Gość oho autoreczkę zaczynają
ponosic nerwy:P zaraz zaprezentuje nam tu całą palete swoich zaburzeń:D

Gość nudzisz mała

Gość mamobsesje
nie mam zamiaru nikogo obrazac,nie jestem z tych,ktorzy trzaskaja arogancja i obelgami na lewo i prawo,przykro mi :)

Gość mamiestety
mam niestety podobnie :?