Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zał-osna

Jak im to powiedzieć

Polecane posty

Gość ...ups
Siostra szukała jelenia (żeby nie powiedzieć - głupiego) i znalazła go. Duża w tym wina twojego męża, bo od razu powinien powiedzieć, że musi skonsultować się z tobą i dopiero udzieli odpowiedzi, Tak na szybko zawsze można podjąć pochopną decyzję i tak też się stało. Problem w tym, że mała zapewne będzie spała w nowym miejscu i nie zaśnie tak szybko, a w nocy może się budzić i płakać za mamą. Chyba, że to mieszkanie babci i mała już spała w nim, to może jakoś przejdzie, choć dzieci są czujne i dobrze wiedzą, że brakuje kogoś w domu, stąd należy się liczyć z niespodziankami nocnymi. A swoją drogą do sylwestra temperatura babci na pewno spadnie, to 2 dni i pewnie będzie się lepiej czuła. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość plum plam
. To oni dzwonia do mojego i mowia ze skoro my i tak siedzimy w domu to przyprowadza mala kolo 19 zachowali się chamsko- jakim prawem oni zadecydowali że macie zostać z dzieckiem? opieka nad dzieckiem to obowiązek rodziców- a nie jak nie ma się kto zająć to wciskaja na silę dziecko bratu to co że nie idziecie na bal, imprezę czy nie wiadomo gdzie, macie prawo spędzić ten wieczór tak jak zaplanowaliście-czyli sami gdyby jeszcze chociaz spytali.....a tu decyzja zapadla, dobrze ze chociaż łaskawie was powiadomili:O

Gość plum plam
. To oni dzwonia do mojego i mowia ze skoro my i tak siedzimy w domu to przyprowadza mala kolo 19 zachowali się chamsko- jakim prawem oni zadecydowali że macie zostać z dzieckiem? opieka nad dzieckiem to obowiązek rodziców- a nie jak nie ma się kto zająć to wciskaja na silę dziecko bratu to co że nie idziecie na bal, imprezę czy nie wiadomo gdzie, macie prawo spędzić ten wieczór tak jak zaplanowaliście-czyli sami gdyby jeszcze chociaz spytali.....a tu decyzja zapadla, dobrze ze chociaż łaskawie was powiadomili:O

Gość plum plam

Gość ...ups
Siostra szukała jelenia (żeby nie powiedzieć "glupiego") i go znalazła. Duża w tym wina twojego męża, bo od razu powinien powiedzieć, że musi skonsultować się z tobą i dopiero udzieli odpowiedzi, Tak na szybko zawsze można podjąć pochopną decyzję i tak też się stało. Problem w tym, że mała zapewne będzie spała w nowym miejscu i nie zaśnie tak szybko, a w nocy może się budzić i płakać za mamą. Chyba, że to mieszkanie babci i mała już spała w nim, to może jakoś przejdzie, choć dzieci są czujne i dobrze wiedzą, że brakuje kogoś w domu, stąd należy się liczyć z niespodziankami nocnymi. A swoją drogą do sylwestra temperatura babci na pewno spadnie, to 2 dni i pewnie będzie się lepiej czuła. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość zał-osna
Mój mi właśnie powiedział, że jego rodzice robią akcje, ze on nie chce z mała zostać ,a siostra nie może zrezygnować bo za to zapłaciła. I gadają, że i tak w domu siedzimy to nie ma różnicy , a mała pewnie i tak już koło 20 będzie spała ;/;/;/ Ja powiedziałam, że nie wiem czy przyjde i jego matka to usłyszała i powiedziała , ze co bede siedziala w domu jak moge pobyc z nim a mala bedzie spala;/ Nikt nawet sie nie liczy z tym, ze my tez mamy jakies tam plany. Moze nei wielkie ale zawsze sa. Jak moj powiedzial , ze ok do 12 moze popilnowac ale po 12 ma siostra przyjsc i ja zabrac bo my wychodzimy to siostra sie poplakala , ze nei ma od nikogo pomocy ;/;/

Gość zał-osna
Mój mi właśnie powiedział, że jego rodzice robią akcje, ze on nie chce z mała zostać ,a siostra nie może zrezygnować bo za to zapłaciła. I gadają, że i tak w domu siedzimy to nie ma różnicy , a mała pewnie i tak już koło 20 będzie spała ;/;/;/ Ja powiedziałam, że nie wiem czy przyjde i jego matka to usłyszała i powiedziała , ze co bede siedziala w domu jak moge pobyc z nim a mala bedzie spala;/ Nikt nawet sie nie liczy z tym, ze my tez mamy jakies tam plany. Moze nei wielkie ale zawsze sa. Jak moj powiedzial , ze ok do 12 moze popilnowac ale po 12 ma siostra przyjsc i ja zabrac bo my wychodzimy to siostra sie poplakala , ze nei ma od nikogo pomocy ;/;/

Gość plum plam
ta siostra to histeryczka i manipulantka- jak sie decyduje na dziecko to trzeba brać za nie odpowiedzialność a nie wymuszać szantażem emocjonalnym do spółki z rodzinką żeby ktoś się zajmował to jej dziecko nie wasze, wy macie prawo iść sobie na rynek, oglądać tv albo biegac nago po mieszkaniu

Gość zał-osna
No i chyba maja pecha bo moj sie postawil i powiedzial, ze dziecko to obowiazek,a do niego jak co roku moga koledzy dzwonic zeby przyjsc na jakas domowke czy cos i on nie bedzie siedzial w domu bo to jest uwiazanie. Siostra w ryk, babcia chora i nie ma z kim zostac mala.

Gość ale cyrkkkk
no ale ja bym nie została, mimo szantazu ze strony jego troskliwej rodzinki