Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka1977

jestem dziewica

Polecane posty

Gość perełka200
Nie rób tego tylko dlatego żeby to mieć za sobą. Jak spotkasz odpowiedniego faceta to i ochota przyjdzie.

Gość alinka1977
ja pisze szczera prawde bo tak jest to co ja mma robic? Na sile sie umawiac? ale nei mam smialosci

Gość tobie to jest potrzebny
mezczyzna i to szybko ,tylko obys trafila na dobrego czego Ci zycze :-)

Gość jesli glosno to tak
reksio ale jako dziewica i tak powinna czuc pociag do mezczyzn! ja w jej sytuacji mialam niesamowita ochote na takie rzeczy, dopiero pozniej okazalo sie ze to nei zawsze jest takie przyjemne jak byc powinno i ze sam sex jest przereklamowany he

Gość alinka1977
dzikei za mile slowa ale czuje sie taka zagubiona w tym swiecie kolezanki z pracy sa takie chamskie i ordynarne ciagle mie obgaduja , gadaja za moimi plecami ze sie ubieram jak dewotka i ze mam kacza dupę i jak przychodze do domu to ryczę bo jest mi źle

Gość reksio77
perełka - nie wiem czy tak sama ochota wystarczy. Te starsze dziewice ktore znam są strasznie NIEŚMIAŁE. tak masakrycznie ze np. nie daja sie pocałowac mimo ze np. sama sie do mnie odzywa i prosi o spotkanie. I to nie jedna taką znam. Wtedy jak znajdzie odpowiedniego faceta to i tak ją nieśmiałość zje chyba że gość będzie supersprawnym amantem.

Gość perełka200
Ja pół roku temu poznałam faceta i zakochałam się w nim i teraz zamierzamy to zrobić. Nie wstydziłam się mu o tym powiedzieć że nikogo wczesniej nie miałam.

jesli na prawde chcesz to musisz po pierwsze stworzyc ku temu okazje ;) bo czytajac z rodzicami gazetke takiej miec nie bedziesz ;)

Gość jesli glosno to tak
alinka ale ty chcesz tego mezczyzne tylko dlatego, zeby urodzil Ci dzieci? to jest priorytet? w obawie przed dalsza samotnosci? czy chcesz byc z mezczyzna poprostu tak jak ja? hmm tak czy siak, powinnas sprowac zazcac czegos jeszcze w zyciu;) - fakt

nastepnie narzekasz ze sie z Ciebie smieja kolezanki wiec znasz problem zmien wtedy sposob ubierania zmien sposob w jaki sie czeszesz daj sobie szanse :-)

Gość alinka1977
nie wiem po co mama tu robic prowokacje tak jest wiem wlasnie ze dla wiekszosci ludzi jestem dziwadlem nie wiem to tak jak bym wypara wszytko i tak mi dobrze

Gość alinka1977
ale ja nie czuje potrzeby zmiany bo mam ubrania i czysta jestem a nie chce sie malowac bo uwazam ze anturalne to piekne

Gość perełka200
reksio77 - ja tak jak napisałam tez jestem dziewicą i tez jestem niesmiała lecz teraz jak poznałam tego faceta to przy nim czuję się swobodnie. Naprawdę jeżeli to jest odpowiedni facet i Ty widzisz że on Cię kocha taką jaką jesteś to wtedy jest ok. Nawet ja pierwsza zawsze zaczynam go całować i pieścić.

i jak najwiecej czasu spedzaj poza domem wycieczki do wiekszego miasta tez nie zaszkodza do teatru do kina itp itd i nie szkodzi ze sama faceci tez sami w te miejcsa chodza :-)

Gość alinka1977
tylko gdzie ja mam poznac faceta jak ciagle w pracy potem do autobusu i w domu i jedyne wyjscia to do sklepu i z rodzicami

Gość reksio77
perełka - moze i tak. Niestety aż tak bardzo sie na kobietach nie znam :)

Gość alinka1977
jezdze ale wszedzie z rodzicami wogole nei wiem czy aj ejstem nieineresujaca dla facetow/

no ale jesli nie chcesz zmian to Twoja sprawa :-( jesli nie zmienisz Siebie to nic sie nie zmieni :-( ksiaze na bialym rumaku nie przybedzie jesli Ty nie dasz mu okazji aby Cie dostrzegl chociaz :-(

Gość perełka200
reksio77 - do końca to nigdy kobiet nie poznasz.

daj juz spokoj tym Twoim rodzicom :o sama bez nich cos zrob i nie po pracy do autobusu i do domu tylko na wycieczke na spacer gdziekolwiek

Gość perełka200
alinka1977 - musisz uwieżyć w siebie. Po drugie zmień w sobie coś żebyś poczuła się atrakcyjna i wyjdź do ludzi. Jeżeli sama tego nie będziesz chciała i nić w swoim życiu nie zmienisz to do końca zycia będziesz się umartwiać nad sobą.

tylko oto jest pytanie czy Ty tego wszystkiego chcesz ? czy tak jak jest nie jest Ci wygodnie i podswiadomie niczego nie chcesz zmieniac

Gość perełka200
Wiem to z własnego doświadczenia że gdybym nie postanowiła coś w życiu w końcu zmienić to dalej byłabym sama. Tylko u mnie to było trochę inaczej bo ja bardzo pragnęłam miłości drugiej osoby.

a jak to ktos napisal transparentu chyba nie nosisz ze Soba ze dziewica jestes i na czole tez tego wypisanego nie masz i to akurat czy jestes nia czy nie to ty najmniejszy problem jest ;)

Gość perełka200
No fakt bo tego że jesteś dziewicą to nie widać i tym bym się akurat nie przejmowała. Chyba że źle się czujesz że jesteś sama ale to zupełnie inna rzecz.

a tak na marginesie to nie ma nic lepszego niz seks z ukochanym :-P :classic_cool: i to nie tylko cielesnie ale umyslowo mmm jak w glowie wiruje i pelna euforia :-D

Alinka, ja proponuję Ci tatalną metamorfozę. Idz do dobrego fryzjera, zrób coć z włosami: kolor, styl. Idz do kosmetyczki, ona Ci doradzi makijarz, dobierze kosmetyki. Wejdz do modnego sklepu, zdaj się na jakąś miłą sprzedawczynię i kup sobie coś modnego. Masz pensje tylko dla siebie, więc nie pakuj kasy do skarpety tylko zaiwestuj w siebie. Zobaczysz, zmienisz cos w swoim wygladzie, to zmieni sie Twoje samopoczucie. Jak zobaczysz w lustrze młoda kobiete w modnej fryzurze, delikatnym makijarzu i modnych ciuchach, to się usmiechniesz. I uwierz w siebie. Żyj wlasnym zyciem, nie rodziców. Trzymaj się :)

Gość perełka200
Alinka a Ty się bardziej przejmujesz tym że jesteś dziewicą czy tym że nie masz faceta. A może tym co inni o obie mówią.

Gość gfgfgfgfgfgf
zaraz zleca sie na topa 30-letnie prawiczki...moze juz tu są?:)