Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szprota999

problems problems

Polecane posty

2 mies temu moj chlopak wyjechal do holandii, bo w moim miescie nie ma pracy. sciagnela go tam jego siostra. mimo ze dobrze tam zarabia, to za 4 mies chce wracac do polski. ja niedawno obronilam prace mgr, umowilismy sie ze po obrobie do niego pojade na te kilka miesiecy, odlozymy troche kasy. pytal kogo trzeba , i bedzie dla mnie praca. mam 26 lat, jestem dorosla. ale w domu mam pieklo. ojciec mnie wyzywa, ze jade tam, by sie kur..c, ze nie po to studia robilam, wyzywa mnie od idiotek , kretynek, ze mnie calkowicie pop...lo. nastawil mame i brata przeciwko mnie. z kazdej strony slysze jaka jestem glupia.co jest zlego w tym co robie?? chyba jestem dorosla, mam prawo decydowac o sobie, nie mowiac o tym ze chce sie oderwac od ojca dla ktorego wyzywanie z byle powodu to codziennosc. wiem ze dobrze robie, ale tak ciezko przebic sie przez ten mur. w sumie nie wiem po co to pisze... po prostu prosze o opinie osoby postronnej. pozdrawiam:)

masz szanse to jedz.wiesz ze bedziesz miala gdzie mieszkac i bedzie praca.przez te kilka m-cy odpoczniesz od ojca.ja bym pojechala na twoim miejscu.a ty rob co uwazasz za sluszne

Gość Hahaha81
Dnia 30.12.2009 o 14:31, gosianica napisał:

masz szanse to jedz.wiesz ze bedziesz miala gdzie mieszkac i bedzie praca.przez te kilka m-cy odpoczniesz od ojca.ja bym pojechala na twoim miejscu.a ty rob co uwazasz za sluszne

A co to kurffa jest???

Gość Gosc

Jak dla mnie powinnaś jechać. Nie tylko dlatego żeby coś zarobić ale żeby się wyrwać od tego toksyka twojego starego. 

Po za tym Holandia to świetny kraj pod warunkiem że nie osiądziesz z polską patologią której tam sporo. 

Zdobędziesz doświadczenie, zarobisz, poznasz nowych ludzi.  W domu i tak chyba nie masz żadnego wsparcia. Za chwilę jak się nie wyrwiesz to  będziesz się czuła jak nic nie warte go/wno.

PS. Jak zwykle niektórym kraj wiatraków tylko z jednym się kojarzy. A szkoda.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jak dla mnie powinnaś jechać. Nie tylko dlatego żeby coś zarobić ale żeby się wyrwać od tego toksyka twojego starego. 

Po za tym Holandia to świetny kraj pod warunkiem że nie osiądziesz z polską patologią której tam sporo. 

Zdobędziesz doświadczenie, zarobisz, poznasz nowych ludzi.  W domu i tak chyba nie masz żadnego wsparcia. Za chwilę jak się nie wyrwiesz to  będziesz się czuła jak nic nie warte go/wno.

PS. Jak zwykle niektórym kraj wiatraków tylko z jednym się kojarzy. A szkoda.

Cholera wątek stary 😁