Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwik

Pomocy..urlop macierzyński...

Polecane posty

Gość kwik

Hej ! Mam taki problem! W maju urodziłam dziecko, urlop macierzński miałam do 13 października, a umowa o pracę kończyła mi się 30 września.Wiec pracodawca powiedział, że za te 13 dni urlopu macierzyńskiego powinnien mi wypłaćić ZUS i , że tam mam się udać.I tu się zaczyna problem, bo jestem zameldowana w innym miieście, a miejsce pracy znajduje się w innym. i Spraqwa wyglada nastę pującą.... pracodawca odprowadzał składki do ZUSU w Wołominie, miejcse pracy znajduje się w Markach,a ja przez cały urlop macierzyński tez mieszkałam w Markach, po 3 tygodniach po zakonczeniu się urlopu macierzyńskiego przeprowadziłam się w inne mijesce, ale dokumenty potrzebne do wypłacenia zaległego urlopu zawiozłam do Wołomina.A tamta babka powiedziała,ze powinnam złozyc te dokumenty w miejscu zameldowania, lub w ZUSIE pod który podlega moje nowe miejsce zamieszkania. Brat dzis złożył te dokumenty w miejscu mojego zameldowania i tam sie okazało, że to jednak w Wołominie mają zostac złozone te papiery, więc juz sama nmie wiem co robic.

Gość kwik
nikt mi nie pomoże??