Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudobogaczkaad

moja szwagierka...

Polecane posty

Gość pseudobogaczkaad

chodzi raz na pol roku na botox(2tys) co miesiac przedluza rzesy(800zl) robi pzankocie(300zl) fryzjer dwa razy w miesiacu (400zl) kupuje ciuchy np.patrizzia pepe gdzie bluzka kosztuje 2tys (nie wiem jakie ilosci) ale podejrzewam ze wydaje okolo 7 tysiecy na ciuchy miesiecznie buty(jedna para) 1500zl a ma ich chyba z 30sci kosmetyki oczywiscie same najdrozsze i perfumy tez solarium,silownia,aerobic wybielanie zebow (800zl) na pol roku i to by bylo na tyle to ja w porownaniu do niej jestem mega ekonomiczna nie chodze na botoc (22 lata) nie przedluzam rzes bo mam geste i grube,kupuje lakier z inglota za 18zl do fryzjera chodze raz na 2-3 miesiaace (200zl) kupuje ciuchy zwyklych marek h&m tally wail ,reserved itp miesiecznie (ok 1000-2000tys) karnet na solarium 65zl, kosmetyki (same drogie mam juz wszystkie wiec kupuje na biezaco co mi sie konczy gora 100zl na miesiac) buty kupuje przewaznie do 100-200zl nie drozsze perfumjeden na miesiac (200-300zl) wybielam zeby paskami raz na pol roku za 80zll:) taka jak ja ze swieca nie znajdziecie:)

Gość no tak yhy yhy...
obie jesteście próżne

Gość jestem bardziej ekonomiczna
nie chodze na botoks,rzes nie przedluzam,lakiery kupuje kioskowe a i tak najczesciej maluje odzywka za 5 zl,do fryzjera chodze rzadko bo wlosy lubie nosic dlugie i dobrze sie ukladaja a farbuje sama,kupuje ciuchy zwyklych marek ale zazwyczaj przecenione gora 200zl na miesiac,buty kupuje rzadko ale hurtem i tez gora 200zl,zeby myje od dziecka 3 razy dziennie i mam biale ponadto czasem umyje soda oczyszczona dla polysku i tyle:)

Gość pseudobogaczkaa
duze tez zalezy od kasy jak jestes bogaczem pozwalasz sobie na wiecej jestes biedniejszy musisz sie ograniczać

Gość pseudobogaczkaa
ja nie pracuje wiec na wszystko daje mi maż

Gość jaki ten topik odkrywczy
no właśnie, ty w porównaniu ze szwagierką musisz sie ograniczać i znieść tego nie możesz :)

Gość pseudobogaczkaa
no musze poki co ,ale mysle ze jeszcze 2-3 lata i bede miala tyle samo co ona ja mam dopiero 22 lata a ona 30 w moim wieku nie miala polowy tego co ja mam..wiec jeszcze wszystko sie okaze

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
za pare lat Twoja szwagierka bedzie po tych botoksach jak mumia wygladała :D ile ona ma lat ze tak czesto te botoks robi???

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
30 lat i tak na botoks lata?? to jak ona wyglada?? ja mam 33 lata i botoksu nie potrzebuje

Gość no właśnie ___wyszło szydło
z worka zazdrośnico !