Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 23

strój na sylwestra ocencie

Polecane posty

Gość a taka jedna 23

kupiłam sobie szara tunike z cekinkami River island w outlecie za 50zł na sylwka i teraz zastanawiam sie co do niej załozyc.. i czy ogolnie ta tunika moze byc? ogolnie te szare rajstopy które mam na sobie to nie zamierzam ich zakładac..i spodnie tez sa domowe raczej chciałam załozyc czarne leginsy i do tego szpilki czarne badz szare botki http://www.voila.pl/143/rzlk3/?1 http://www.voila.pl/147/5x44c/?1

Gość gora jest ok
teraz i poprzednio tez cycorki pieknie stoja:-) figura jest okey tylko ciagle te spodnie ni huhu nie pasuja :o kiecuszke zapodaj i gitara bedzie :classic_cool:

Gość Erotishen Korniszon
Tak to Ty się możesz ubrać na co dzień do szkoły, a nie na sylwestra.

Gość Kawka Kapuczino
bardzo fajna ta Twoja tunika. Sama bym się w nią ubrała. I jak najbardziej możesz ubrać do niej leginsy czarne i szpilki, ale botki odradzam.

Gość berbeduszka
O zgrozo, nie w talii ten pasek tylko jakiś ozdobny na biodrach. Teraz wyglądasz komicznie :o Tunika sama w sobie ładna.

Gość a taka jedna 23
to jest domówka na co dzien nie chodze ubrana w cekiny;) spodnie załoze inne pisałam ze te sa domowe;)

Gość bosanoga
grubszy pasek i będzie ok

Gość a taka jedna 23
ogolnie mamm szerokie ramiona..i waski biodra i jak zakłądam gruby pasek to wygladam dziwnie;)..patrzyłam lepeij wyglalda z cienkim.

Gość berbeduszka
Ale, jakby Ci to powiedzieć, ten wygląda brzydko i niemodnie :o Teraz paski nosi się NA BIODRACH i musi być grubszy .

Średnio mi się podoba ten strój- bez rewelacji. Szybciej zrobiłabyś furorę w szkole niz na Sylwestrze. Spróbuj innej opcji

Gość bosanoga
a załóż leginsy, zrób fote i pokaż się nam. Bo wiadomo ze w gaciach zawsze lepiej się wygląda ja bym tą bluzkę obciachała tak żeby była mniej więcej do pasa i założyła kiecę ołówkową (wiem że na te kiece teraz jest szał i co druga laska pewnie w niej będzie, no ale może lepiej będzie to wyglądało)

Gość berbeduszka
Skoro masz szerokie ramiona to w jakim celu ścisnełaś się w talii tym paskiem zwężając tym samym całą górę ? Zgadzam się z poprzedniczką. Nie ma szału.

Gość tragedia w pięci aktach
tunika ma brzydki kolor nie zakładaj paska, skoro masz szerokie ramiona i wąskie biodra

Gość a taka jedna 23
załoze czarne rurki ..tylko musze je isc i kupic zaraz;) nogi mam zgrabne wiec sie nie martwie..zrobiłam fotke z grubym paskiem na biodrach to zaraz wstawie

Gość a taka jedna 23
tunika kolor ma fajny ..........szary;)

Gość Majciochy w grochy
tylko się nie zdziw jak takich szarych tunik będzie multum na sylwku

Gość Majciochy w grochy
ps. zrób zdjęcie stojąc prosto do obiektywu bo ja np nie zauważyłam żebyś miała węższe biodra niż ramiona

Gość mrofeczkaaa
dla mnie beznadzieja ta tunika nie pasuje

Gość a taka jedna 23
wiem wiem..pasek jest za mały mówie jest ze sciagaczem..jakby baleron nitka obwiazac..taki efekkt;) nie załoze go przeciez;)

Gość ok tyle ze szpilki nie botki
bo sie ugotujesz

Gość stylowa
ja myslę,że teraz dużo lepiej:)

W pasku na biodrach wygląda, jakbyś miała wielki, wylewający się brzuch ;) W ogóle pasek gdziekolwiek nie wydaje mi się odpowiedni do takiej szerokiej tuniki.

no dokaldnie zaciasny jest, nie popelniaj tego bledu co ja w ówczesnej mlodosci :D

Gość .o_O.
a mi się wydaje, że możesz mieć pasek w talii, tylko właśnie taki szerszy :P Nie koniecznie na biodrach bo Ci boczki wychodzą. Zrób zdjęcie z tym paskiem szerokim w talii i porównamy ;)

Gość a taka jedna 23
napisze 3 raz..jakbym miała normalny pasek bez sciagacza na biodrach to by takich boczków nie było..przeciez z takimi boczkami bym nie wyszła;)

Jakbyś miała normalny pasek, to albo 'ściągałby' on tę tunikę, wywołując efekt tych 'boczków', albo po prostu by z Ciebie spadł - taki jest krój (czy rozmiar;) ) tej tuniki, że inaczej się nie da, ona nie jest blisko ciała, a pasek jest, więc pozostaną jakieś zwisy.

Gość a taka jedna 23
dzieki ide do sklepu po pasek;)