Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 23

strój na sylwestra ocencie

Polecane posty

Gość a taka jedna 23
tunika jest luzna bez paska wyglada dziwnie

Z paskiem też ;) leć po ten pasek, i wstaw zdjęcie szybko, jeśli się mylę, chciałabym o tym wiedzieć :D

Gość wez sie ubierz
tak jak masz isc bo jak ocenic jak w tych spodniach to tu i tam odstaje

Gość modna100
Wydaje mi sie że tuniczka idealnie bedzie leżała z czrnymi leginsami, a pod leginsy najlepiej założyć szare podkolanówki. No i właśnie buty powinny być czrne, najlepiej na obcacie nie za wysokim ok. 6cm i obcas powinien byc cieniowany do tak zwanej szpilki ;) Niestety nie wlaczyly mi sie twoje zdjecie, ale wyobrazam sobie jak moze wygladac ta tunika, a cekiny sa jakiego koloru?? Do tego rozpuszczone wyosy, ale czesc podniesiona do gory, przez co pozostale wlosy pojda za ucho i bedzie mozna zalozyc kolczyki "koła" daje to swietny efekt, sama tak zrobilam i wygladalam naprawde sylwestrowo A no i jeszce na wlosy mozna posypac srebnym sypkim brokatem... I lsnisz w calosci :)

Gość modna100
Jak piszesz ze tuniczka jest luzna to rzeczywiscie by sie czrny gruby pasek przydał :)

Gość a taka jedna 23
http://www.voila.pl/276/nz7m6/?1 http://www.voila.pl/278/2ecj8/?1 paska chwilowo jednak nie kupiłam jutro moze cos kupie albo pozycze załozyłam taki troche grubszy załoze go jadnak w biodrach i wypusze lekko bluzke...poza tym nie załoze paska w pasie bo bluzka ma rozciecie na plecach.. wiwecie chetnie bym załozyła bluzke na ramiaczkach, czy łądna sukienke ale przytyłam i moje ramiona nie nadaja sie do odsłaniania

Gość a taka jedna 23

Gość JAK POLEPSZYC ŻYCIE SEKSUALNE
ZALOZ SZPILKI I LEGINSY I BEDZIE OK. MOZESZ JESZCZE SPIAC SIE CZARNYM GRUBYM PASKIEM CO PODKRESLI TWOJA TALIE. POZDRAWIAM Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm? Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej

Gość a taka jedna 23
no mieliscie cos powiedziec;)

A może lepiej będzie jak założysz do tego krótkie spodenki i jakieś seksowne rajstopy, tylko nie kabaretki... Na pewno ten pasek na biodrach z ostatnich zdjęć wygląda lepiej niż tak jak było na pierwszych zdjęciach. A jak leginnsy to jakieś z połyskliwego materiału, a nie takie zywkłe bawełniane. Ale nie skórzane, bo teraz wszytskie w takich chodzą :P

A może lepiej będzie jak założysz do tego krótkie spodenki i jakieś seksowne rajstopy, tylko nie kabaretki... Na pewno ten pasek na biodrach z ostatnich zdjęć wygląda lepiej niż tak jak było na pierwszych zdjęciach. A jak leginnsy to jakieś z połyskliwego materiału, a nie takie zywkłe bawełniane. Ale nie skórzane, bo teraz wszytskie w takich chodzą

A może lepiej będzie jak założysz do tego krótkie spodenki i jakieś seksowne rajstopy, tylko nie kabaretki... Na pewno ten pasek na biodrach z ostatnich zdjęć wygląda lepiej niż tak jak było na pierwszych zdjęciach. A jak leginnsy to jakieś z połyskliwego materiału, a nie takie zywkłe bawełniane. Ale nie skórzane, bo teraz wszytskie w takich chodzą

Gość a taka jedna 23

Gość ......................aaa