Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona jeszcze nie wkurwiona

poczta a koleżanki

Polecane posty

mam pytanie do znających się na outlooku Kiedys byla o wojna o jedną szmatę :) \powiedzialam facetowi, ze jak bedzie sie z nią kontaktowal to ja sie pozegnam, bo nie chce sie bawić w "konkurencje" z jego "kolezanka" Obiecal uciac kontakt I teraz nagle w jego programie outlook odktylam wsrod adresow jej adres email Dodam, ze moj facet zmienil jakies pol roku temu komputer - czy jest możliwość, ze ten adres sam się niejako przeniósl jak ustawial outlooka, czy jednak jej adres w bazie adresów oznacza, iż ma z nią nadal kontakt ??

wiesz przeszkadza mi, bo ją znam i obiecał mi to A dla mnie wielkie znaczenie ma danie słowa Jak sie okaze, że nie dotrzymał to chcę o tym wiedzieć Nie chcę mieć na drugie imię Frajerka :)

wylot z tego topiku wulgarny gnoju :) nie grzebalam, sam poprosil : wyslij mi maila :) tak wiec albo mnie przeproś albo wypierdalaj :)

Gość chyba raczej
nie mogł sie sam przeniesc do nowego kompa

wiesz nie znam sie = wiem, ze sie zgrywa poczte itd ale ogolnie o calej procedurze nie mam pojęcia :)

hmm a jak wyslac maila ? bez adresu ? dobra idź już :) bo mi psujesz topik kołku

ponawiam pytanie :) proszę o konkretne wypowiedzi

Gość bo ma adres email to chcesz
odejść ? haha sorry ale jesteś niedojrzała. szukasz pretekstu, więc go masz. szkoda faceta.

dziękuję za odp :)

Gość nbv
Nasredinn ekspercie - outlook jest na komputerze i jego kontakty nie są na serwerze. Do autorki - całkiem możliwe, że wyeksportował sobie ustawienia albo samą listę z outlook'a na starym komputerze i zaimportował na nowym, co za tym idzie lista kontaktów może o niczym nie świadczyć. To podobnie jak na gg z kontaktami - można mieć w kontaktach ludzi z którymi nie gadało się całe lata, w dodatku na poprzednich komputerach - wystarczy, że się eksportuje i importuje kontakty.

nbv dziękuję za profesjonalną odpowiedź Do osób "jadących" po mnie - jeśli macie podjąć decyzję o ślubie to chyba chcielibyście wiedzieć na czym stoicie Czasem najbliższe osoby potrafią nas zranić i oszukac najbardziej A ja tylko dbam o swój zadek :)

"Nasredinn ekspercie - outlook jest na komputerze i jego kontakty nie są na serwerze." Nie wiem jak jest w przypadku outlook'a, ale mam kilka adresów i dostęp mam do nich z dowolnego komputera (włącznie z kontaktami), tak samo jest z gg, więc to ty chyba jesteś "ekspert".:)