Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreddska

Dostałam od męża Chanel Allure i powiedziałam mu że są brzydkie

Polecane posty

Gość kreddska

i obraził sie

Gość kreddska
ale powinien wiedziec jaki mam gust:(

Jeśli daje się komuś prezent, to zawsze istnieje możliwość, że obdarowany nie będzie zadowolony z prezentu i obdarowujący nie powinien mieć o to pretensji.

Gość zachowałaś się jak dziecko
więc nie dziw się, że i on się obraził nie musiałaś zachwycać się samym prezentem, ale powinnaś podziękować za sam fakt obdarowania jeśli wcześniej dawałaś mu do zrozumienia, że chcesz dostać inny, konkretny zapach, to można zwrócić uwagę w inny sposób i w innym czasie a swoją drogą orginalne chanelki są dość kosztowne i eleganckie więc jeśli nawet preferujesz inne zapachy, to taki klasyk będzie idealnym dopełnieniem Twojej kreacji na wyjątkowe okazje oczywiście jeśli zaaplikujesz ze 2-3 psiknięcia, a nie zlejesz się tą wodą od stóp do głów

Bym sprzedała i kupiła inny chanel - tak, aby sie nie zorientował, ale widział, że tymi chanelkami "od niego" sie czesto pryszcze :) a nie sprawiała mu przykrości.

Gość 8899
No i dobrze zrobiłaś, dlaczego masz psikać się czymś co ci się nie podoba to tortura fizyczna, tylko po to żeby go pochwalić. Ja też tak zrobiła i teraz mój facet więcej uwagi poświęca temu co mi się podoba. też sprawiłam mu nie raz spudłowany prezent i nigdy nie podziękował tylko kiwał głową, ale jak w końcu trafiłam był naprawdę szczęśliwy. Nie można się obrazać o takie pierdoły jak małe dzieci, jeszcze kuzwa zrób mu laskę żeby go udobruchać

Gość obiektyw_nie
facet kupując jakiekolwiek perfumy ma prawo "pomylić" się - wybiera przecież wg siebie - niekoniecznie musi być pewien gustu kobiety. Perfumy od faceta są po to, by ona pachniała "dla niego" tak, jak on lubi. Można mieć 50 flakonów poza tym, który dostałaś od niego - nic się nie stanie jak użyjesz od czasu do czasu czegoś innego niż to, co bardziej lubisz. Nie przesadzajmy - ŻADEN zapach - a zwłaszcza oryginalne Chanel- nie śmierdzi.

Gość cichuteńka obserwatorka
Używam Chanel mademoiselle i gdyby miała się popryskać allurem, byłabym nieszczęśliwa. Po prostu oddałabym te śmierdzidełka np. jego mamie lub siostrze na imieniny.

Gość 8899
Ciekawe tylko jak ukryć ten zawiedziony wyraz twarzy, bądż co bądź to nie jest prezent od twojego dziecka ale od mężczyzny który powinien choć trochę wiedzieć o swojej kobiecie

Gość 8899
Jasne mam tolerować ,że on jest przygłupi i nie lubi się wysilać, rób tak dalej a niedługo będziesz miała nadętego samoluba i narcyza zamiast partnera

Gość obiektyw_nie
...bo tak to jest jak się zostanie obdarowanym upominkiem ponad poziom obdarowanego.. czy pierwszy raz w życiu dostałaś droższe perfumy? Jak doczekasz chwili, że będziesz miała problem pt. "czym by tu się dzisiaj chlapnąć", bo tyle tego masz, a na dodatek stać cię będzie, żeby kupić sobie flaszkę za 400 np. na "poprawę humoru" wtedy...nie będziesz zakładała durnych topików.

Gość kreddska
nie przesadzajmy mam troche tych zapachów Diamond armani,gucci rush2,halle bery, J dore lubie wszytsko co kobiece i klasyczne i mysle ze on powinien o tym wiedziec jako mój mąż

Gość kreddska
może zachowałam się jak dziecko ale miesiąc temu kupił chanel 5 przeciez one śmierdza jak babcine perfumy!. jak mozna nie znac sowjej kobiety? tego co lubi wtedy zrobilam awanture

Gość obiektyw_nie
nudna jesteś, marudzisz...