Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie nie wiemocotuchodzi.

sklep internetowy Bliżej Ciebie----wchodźcie, pomózcie

Polecane posty

trochę nie wiem co i jak z tym sklepem, trzeba być zarejestrowanym żeby zrobić zakupy??? po wydaje mi się że nie, wybierasz towar i podajesz tylko dane w formularzu płatności(nie wiem gdzie jest ten formularz) i jeszcze płatność, tam jest coś takiego: 1)Zamówienie do kwoty 115 zł brutto Płatność przelewem ---- 14,99 zł Płatność przy odbiorze ------20,98 zł 2)Zamówienie powyżej kwoty 115 zł brutto Płatność przelewem ----0,00 zł Płatność przy odbiorze ------6,00 zł czy to oznacza że jesli kupię towar za powiedzmy 130zł i wybiorę płatność przelewem to nic nie płacę za przesyłkę???? prosze o rzetelne, uczciwe odpowiedzi, najlepiej osoby które coś w tym sklepie kupowały

1)Zamówienie do kwoty 115 zł brutto Płatność przelewem ---- 14,99 zł Płatność przy odbiorze ------20,98 zł 2)Zamówienie powyżej kwoty 115 zł brutto Płatność przelewem ----0,00 zł Płatność przy odbiorze ------6,00 zł czy to oznacza że jesli kupię towar za powiedzmy 130zł i wybiorę płatność przelewem to nic nie płacę za przesyłkę???? tego chyba nie trzeba komentować :D

1)Zamówienie do kwoty 115 zł brutto Płatność przelewem ---- 14,99 zł Płatność przy odbiorze ------20,98 zł 2)Zamówienie powyżej kwoty 115 zł brutto Płatność przelewem ----0,00 zł Płatność przy odbiorze ------6,00 zł czy to oznacza że jesli kupię towar za powiedzmy 130zł i wybiorę płatność przelewem to nic nie płacę za przesyłkę???? tego chyba nie trzeba komentować :D

o tak ci śmiesznom, to wyjaśnij, bo ja uważżam że lepiej sie spytać niż później płacić za niewiedzę

Ja również tak uważam, jednak pytając o rzeczy oczywiste narażasz się na śmieszność, licz się z tym :)

wiem i uważam że ta strona jest lekko źle opisana, na allegro czytelniej jest wszystko przedstawione

Gość gość
NIE POLECAM!!! Piszą, że wysyłk 24h, a zamówiłam towar 3 dni temu i jeszcze nawet nie wysłali

Gość gość
Ja również już drugi raz czekam na towar 10 dni, gdyż paczka w transporcie uległa uszkodzeniu. Zapewne z powodu niezabezpieczonego płynu do prania który się rozlał (jak za pierwszym razem). Po ponownej wysyłce paczka powinna być u mnie wczoraj, a nie została nawet jeszcze wydana kurierowi... Polecam zamawiać z dwutygodniowym wyprzedzeniem...