Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwkowa ewelinaa

NIEUPRZEJMA, NIEMIŁA EKSPEDIENTKA W SKLEPIE!!

Polecane posty

Gość gość
pogroź kierownikem:) wierz mi to skutkuje. To już nie syfiasta komuna że w sklepie robią ci łaskę - to sklep jest dla klienta a nie na odwrót.Bo jak nie to się idzie do innego - proste. Zgłoś skargę do szefa pewnie ją wywali:)

Gość gość
A jeszcze gorsi od kobiet, są faceci. - na kawę - na piwo - co pani taka smutna (po 12 godzinach jestem zmęczona, nie smutna) - ma pani chłopaka - uśmiechnij się! - ładny masz tyłek - ojej jakie długie włosy! MOGĘ DOTKNĄĆ? (lol) - taka ładna pani, a tak długo musi w pracy siedzieć - ooo wczoraj 2a dziś na 1 zmianie? co ty mieszkasz w tym sklepie? - oj szkoda pani na taką pracę, u mnie byłabyś SEKRETARKĄ :D -... tak bo wiesz, dobrze mi biznes idzie, w tym miesiącu wyciągnąłem XXX złoTY :D to wiesz, mogę cię zabrać gdzieś na wycieczkę Dno.

Gość gość
hahahhhahah ;D

Gość Paula1204
Witam ma takie zapytanie bylam w sklepie spozywczym i chcialam kupic swieze parowki ze swiezej paczki ekspedientka chciala mi wcisnac parowki z otwartej paczki gdzie byly ostatnie 4 szt z poprzedniego dnia poprosilam ja o danie mi ze swiezej paczki .A pani ekspedientka zaczela komentowac ze one nie sa stare i nie tylko ja je kupuje i zaczela sie dyskusja wiec jej podziekawalam i wyszlam ze sklepu .