Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alcia19

zdradzana???

Polecane posty

jestem z moim chlopakiem od ponad pol roku. od niedawna zauwazylam że strasznie malo czasu ze sobą spędzamy tak ok raz w tygodniu. Zawsze ma jakies wymówki że musi pomóc koledze, że ma trening itp. sylwestra też nie ma ochoty spędzić ze mną. powiedział że nie ma ochoty na zabawe , jest to spowodowane tym że ma bardzo chorego brata jest mu z tym ciężko to moge zrozumieć. Kolejny powód to taki że nigdzie nie wychodzimy razem. zawsze mi odmawia jak propunuje wspolną impreze itp. przedstawił mnie jak narazie tylko z jednym kolegą, nie zależy mi na tym żeby odrazu się kolegować ponieważ mam swoich przyjaciól ale chodzi o fakt że chyba nawet nikt nie wie o moim istnieniu. Jeszcze nawet nie przedstawił mnie swoim rodzicą. a jak kiedyś był u mnie i dzwoinił jego tata i pytał się gdzie jest to oznajmił że na mieście. Jednak że gdzy sie spotykamy widać że mnie kocha i mu zależy ale dziwi mnie jego zachowanie i to bardzo. co o tym myślicie ??

Gość Emmett Fitz-Hume
Moim zdaniem znudziłaś mu się już.

Gość MartaPska
Wymien na lepszy model!Ten nie jest Ciebie wart ;)

Gość ajamalwayshirr
albo jest dziki albo mu na tobie nie zależy, wybacz. mój chłopak po miesiącu przedstawil mnie mamie. czesto tez zabiera mnie ze soba na spotkania ze swoimi kumplami...hmmm nawet ostatnio jak przyjechala jego siostra z innego miasta z mezem bylismy razem w knajpce (chcial nas zapoznac) :)

Gość a ja tak powiem
a ile ty masz lat ?

Gość a ja tak powiem
a ile ty masz lat ?

Gość LEPSZE ZYCIE SEKSUALNE
Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm? Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej

Gość a ja tak powiem
to raczej nie jest poważny związek w waszym wieku więc czego oczekujesz ?