Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagnieszkaa007

Odszkodowanie

Polecane posty

Gość aagnieszkaa007

mialam dzis wypade spowodowany zlym stanem drogi wjechalam do rowu i zniszczylam samochod czy mam szanse na jakies odszkodowanie na naprawe??? Dodam ze mam tylko ubezpieczenia oc

Gość karoolek..............
tak jesli droga byla w złym stanie , i wezwałes policje zrobiła raport zdjecia drogi , brak oznakowania odpowiedniego ! to z takim raportem udajesz sie do UM i tam do odpowiedzniej komurki i starasz sie o odszkodowanie ! mnie jak sie zwaliło stare drzewo na samochód dostałem odszkodowanie , jak skrzywilem piekną alufelge co kosztowała majatek bo wjechalem do dziury zalanej wodą - tak samo , ale zawsze wołałem policję ....

Gość Inspektor Erektor
Opowiedz dokladnie o tym jak wjechałaś do rowu i przyczyną tego był zły stan drogi. Jeżeli nie wezwałaś pomocy drogowej oraz policji nie masz szans na dostanie czegokolwiek z OC. Jeżeli faktycznie przyczyna Twojej kolizji leżała na drodze, to jedyną szansą będzie wytoczenie procesu cywilnego zarządcy dróg.

Gość Inspektor Erektor
Opowiedz dokladnie o tym jak wjechałaś do rowu i przyczyną tego był zły stan drogi. Jeżeli nie wezwałaś pomocy drogowej oraz policji nie masz szans na dostanie czegokolwiek z OC. Jeżeli faktycznie przyczyna Twojej kolizji leżała na drodze, to jedyną szansą będzie wytoczenie procesu cywilnego zarządcy dróg.