Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Niech żyje bal

Polecane posty

A idz z ta impreza swiateczna czlowieku:) Okazalo sie ,ze ten facet, ktrym jestem tak strasznie zainteresowana, a on mna posiada kobiete:classic_cool: Niezly z niego dziad:-o ale juz mi przeszlo, jutro na zabawie sylwestrowej mam zamiar dobrze polowac:classic_cool: a moze tym razem znajde milosc swego zycia i przyszlego ojca moich jeszcze nie powstalych dzieci?:classic_cool: :)

Co jest z Wami faceci?tu takie fajne dziewczyny rozkrecaja impreze sylwestrowa ,a Wy stoicie i patrzycie sie jak sroki w gnat wcale to a wcale sie nie udzielajac! Zdecydowanie potrzebujemy tu jakiegos wodzireja co by nas robawil:classic_cool: :) :D:D:D

Coz za zaszczyt, dziekuje:classic_cool::D Jutro, a wlasciwie to juz dzis uderzam na nowe polowanko:classic_cool: Kupilam sobie niezla kiece,bedzie szal:classic_cool: :)

Gość Cześć to ja świnia
Nie marudzcie, nie jestesmy świniami jedynie czasami stojac się i patrzać na Was zastanawiamy się czy warto wchodzić w tę dziurę i pózniej cierpieć kilka nastepnych lat....same wiecie, ze z Wami kobietami życie wcale nie jest takie proste

Wyjdz stad egoisto i nie psuj nam imprezy sylwestrowej.:classic_cool: Chyba,ze chcesz sie podlaczyc i zawrzec pokoj:)

Czesc to ja-witamy Cie serdecznie:) to jest topic pelen zyczliwosci:) Podobno kobieta jest jak samochod:0Nie wezmiesz dopoki nie zajrzysz pod maske:P

Z Wami tez nie jest latwo drogi kolego:-o Jakby nie patrzac to odwieczna walka i konflikt.

Gość Cześć to ja świnia
Ja jestem pokojowo nastawiony:) pokaż zdjecie tek kiecki:) zobaczymy czy taka sexy i czy dasz rade na poderwanie na nia jakiegos przyszłego ojca Twoich jeszcze nie narodzonych dzieci

Grill wlasnie jak masz fotke to wklej kiece:) a gdzie sie wybierasz? czesc to ja-a Ty gdzie sie bawisz?;)

Nie pokaze zdjecia poniewaz nie posiadam w tym momencie aparatu:-o Musisz uwierzyc na slowo kolego mily:classic_cool: Z reszta nie musze nic udowadniac:)Znam bardzo dobrze swoja wartosci i wiem jak wygladam, doskonale zdaje sobie sprawe:classic_cool: Jest dobrze:)

Gość Cześć to ja świnia
jak bardzo jest dobrze:) przed kolano czy moze przed posladki to ważne bo od tego jak bardzo zależy bardzo dużo.....my świnie ejsteśmy wzrokowcami i na watrtości wewnetrzne zwracamy uwage nieco pozniej

Ide na impreze jakby bal ale ni do konca, obowiazuja oczywiscie stroje wieczorowe, eleganckie:):classic_cool: Nigdy nie bylam na takiej imprezie i ciesze sie ,ze ide:)Ale oczywsicie bez osoby towarzyszacej:)Czyli jakby nie patrzec to misja pt,,Polowanie,, Mam nadzieje,ze bedzie owocna:):classic_cool:

Sukienka jest czarna w kolano z lekkim rozpierdaczkiem z tylu:) jest ok:classic_cool: Mowie Wam:) Do tego czarne buty i turkusowe dodatki, jest:classic_cool::) :)

Sidla i plan dzialania szykowalam caly wieczor, wszystko jest dopiete na ostatni guzik:)Mysle,ze bedzie pozytywnie:classic_cool: A ty moja Brzydulko gdzie sie wybierasz? No i Ty tajemniczy kolego zdradz nam plany na jutrzejszy wieczor:)

Gość Cześć to ja świnia
Ważne jest to, że jest z tyłu ten rozpierdaczek:) zawsze pod wpływem magii imprezy i odpowiedniej dawki alkoholu pan bedzie mógł zbadać teren korzystając z rozpierdaczka

No pan raczej nie bedzie badal terenu za pomoca rozpierdaczka:-o Pamietaj kolego mily,ze znajmosci nie zaczyna sie od konca:)! Jesli tak sie wlasnie dzieje, od razu zostaje ona skazana na porazke:) :classic_cool:

ehh ja to mam jeszcze dylemat:) mam fajne disco pod domem,moge do znajomych albo 40km od mojej miejscowosci bedzie sylwester z allegro i kayah:) i tam najchetniej bym sie wybrala:)

Gość Cześć to ja świnia
brzydula a Ty bedziesz miała taki sam rozpierdaczek? grill nie łudź się, że bedzie jak z bajki albo pojdziesz na kompromis i pozwolisz badac teren od tyłu albo nici z wielkiej miłosci:)

Proponuje wiec impreze pod golym niebem, wydaje mi sie ,ze to nawet niezla opcja rzadko zdarzajaca sie:classic_cool: Disco znowu mamy co weekend:) A le w sumie mozna obskoczyc kilka imprez na raz:)

Nie wydaje mi sie ,ze facet ktory szuka kobiety zaczyna od konca:-o Ja tymbardziej nie preferuje tego typu zalotow:)Z reszta gdybym nawet nalezala do kobiet bawiacych sie w ten sposob, to jako babka szukajaca ojca dla swych dzieci nie pozwolilabym na dzien dobry zbadac sie od dooopy strony:) :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość Cześć to ja świnia
brzydula nie rób tego bo sobie przeziebisz