Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Niech żyje bal

Polecane posty

Skonczla sie zabawa, zaczela sie misja:classic_cool: W grze tej mozna wygrac mnie:classic_cool: :)

Gość Cześć to ja świnia
ale łóżkiem można pomóc miłości:)

lozkiem mozna pomoc milosci to fakt.Dobre lozko to polowa sukcesu dobrej milosci:classic_cool: A takowej na pewno nie ropoczniesz badaniami od doopy strony:classic_cool:

Brzydulko skoro zamierzasz bawic sie pod golym niebem to moze zaloz chociaz spodnie:)

Gość Cześć to ja świnia
ale takie badania są zbawinne bo przynajmniej wiemy co bedziemy mieli do dyspozycji przez kolejny okres wspolnej podróży życia

Gość Cześć to ja świnia
brzydulo ja proponuje nic nie zakładaj! jedynie co to muszisz zadbac o odpowiednia depilacje:)

Nie wydaje mi sie:-o W tej kwestii przypuszczalny zlapany w sidla moze byc pewny co do moich zdolnosci:P

Gość Cześć to ja świnia
jak bez brody? oszalałaś? broda musi byc, masz byc z klasa i odpowiednia dojrzałaoscia

Grill cos tam zarzuce:) chociaz mezczyzni zawsze mowia-najpiekniej wygladasz nago:) wiadomo ze skapstwa:P

No wiec kolego-nieznajomy powiedz nam gdzie Ty sie wybierasz na zabawe sylwestrowa?:) Brzydulko-uwazam,ze kazda kobieta jest piekna sama w sobie, kwestia tego czy potrafi zadac o siebie:classic_cool::)

Gość Cześć to ja świnia
Gdzie ja sie wybieram o Mój Boże do pracy:) Jestem w sztabie ludzi którzy ciezko pracuja żeby takie panie z rozpierdakiem bawiły się w najlepsze...

Pan organizator?:) I nawet nie bedzie mial pan ani chwili na zabawe?:)

Gość Cześć to ja świnia
2 in 1 przyjemne z pożytecznym około 90 osób ale pracy od metra

Nie no nie:) Nie mow,ze nie znajdziesz ani chiwli czasu aby napic sie szampana w towarzystwie pieknych pan?:-o

Brzydulko cos ten nasz bal slabiutki , musimy pomyslec nad rozkreceniem go, a z reszta mamy tu jednego pana , ktory jest obeznany w tych tematach wiec moze dolaczy, poradzi i pomoze rozkrecic impreze?:classic_cool::)

Gość Cześć to ja świnia
odpowiedz jest prosta za mało alkoholu brak reklam i bilbordów, gdzie hostessy, gorace kotlety, ukoronowanie w pianie i smyranie po scianie

Kochani ja uciekam-o 6tej pobudka:P Grill gdybysmy sie nie zobaczyly to polamania obcasow:PJa raz gralam w Sylwestra w reklamie mentosow:P A Nowy Rok niech ci przyniesie to o czym marzysz:) Facet swinia i Tobie skladam zyczenia szczesliwego Nowego Roku:) Buziaki👄 👄 👄

ja rowniez zycze Tobie Brzydulko udanej imprezy!Baw sie dobrze i nie przezieb sie za bardzo:)

Gość Cześć to ja świnia
Trzymajcie sie "dziołchy" połamania obcasów, pozrywania kiecek, udanych polowań na przyszłych ojców Waszych córek, upojenia alkoholowego, kaca giganta i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010.....już ale ten czas leci.

:-o , czas nas goni,czas mnie goni:)Moj zegar biologiczny krzyczy, a ja dalej w poszukiwaniach ojca:)

Panie swinia ojca swojego syna to jakies 16lat temu zlowilam:P Grill nie przesadzaj z tym zegarem;)ile masz lat? juz mnie nie ma:P

23:classic_cool: ale jakos oststnio wlaczylo mi sie ,ze chce juz ojca i juz:P:classic_cool:

Gość Cześć to ja świnia
23 łłłłłłłooooooooooo Jezusku to TY owinnas jeszcze lizaki ssac poczekaj jeszcze troche na ciezsze doznania

a skad wiesz po jakich doznaniach i przejsciach jestem?uwierz ,ze przeszlam o wiele wiecej nic nie jedna czterdziestolatka:-o A myslales,ze ile?Czyzbym za madrze prawila jak na 23?